Vienības braucienam reģistrējušies jau 4000 dalībnieku

Šo svētdien, 2012. gada 2. septembrī, Siguldā gada lielākie riteņbraucēju svētki - 22. Latvijas riteņbraucēju Vienības brauciens pulcēs gan profesionālus sportistus, gan iesācējus, ģimenes, darba kolektīvus, pašvaldību iedzīvotājus un draugus. Braucienam jau šobrīd pieteikušies vairāk nekā 4000 dalībnieku. Organizatoru aplēses liecina, ka tiks pārspēts pērnā gada dalībnieku skaits, kad kopējā velo piedzīvojumā vienojās teju 4500 riteņbraucēji.

Igo Japiņš, Vienības brauciena organizators: "Situācija, ko redzam ik dienu uz ielām, kā arī manis rīkotie pasākumi šogad liecina par vienu – veloprieks vieno daudzus – gan profesionāļus, gan iesācējus, pilsētniekus, lauciniekus, visdažādāko profesiju pārstāvjus. Ikkatrs rīkotais velomaratons pārspēj iepriekšējo gadu dalībnieku skaita rādītājus. Arī Vienības brauciena reģistrācijas dati pauž to, ka Siguldā pulcēsies rekordliels velo mīļu skaits. Lai mūs visus vieno velo! Uz tikšanos Siguldā."

Iepriekšējā pieteikšanās Vienības braucienam noslēgsies šodien, 29. augusta, vakarā Igo Japiņa Sporta aģentūras mājas lapā www.velo.lv, kā arī Treks velo veikalos, Siguldas informācijas centrā, Kuldīgas informācijas centrā, Cēsu un Valmieras veloveikalos Eži, Tukuma Ledus hallē un Smiltenes sporta centrā. Tie, kuri nebūs paspējuši pieteikties velobraucienam, to varēs izdarīt arī pasākuma dienā starta un finiša rajonā Leona Paegles ielā, Svētku laukumā, plkst. 09:00-12:00.

Velo mīļi var izvēlēties sev piemērotāko no trīs distancēm – LOK Sporta šosejas braucienu (102 km), SEB MTB braucienu (43 km) un Latvijas Dzelzceļa šosejas tautas braucienu SPĒKS (37.5 km). Organizatori iesācējiem iesaka nepārvērtēt savas spējas un izvēlēties Tautas braucienu.

Lai sacensību dienā neveidotos rindas pie starta numuru izņemšanas, dalībniekiem tiek piedāvāta iespēja savu starta numuru izņemt 31. augustā un 1. septembrī pie tirdzniecības centra Alfa C ieejas, īpaši ierīkotā teltī. Numuru izsniegšana notiks no plkst. 10:00 līdz 20:00. Numuri tiks kārtoti pa distancēm un attiecīgi katrā - alfabēta secībā.

Atvieglojot dalībnieku un viņu braucamrīku nokļūšanu Siguldā, 2. septembrī no Rīgas uz Siguldu un atpakaļ ir norīkoti speciāli vilciena sastāvi ar papildus vagoniem reisos:

• Rīga-Sigulda (644), kas atiet no Rīgas plkst. 9:22
• Rīga-Cēsis (646), kas atiet no Rīgas plkst. 10:37
• Cēsis-Rīga (645), kas atiet no Cēsīm plkst. 15:45
• Sigulda-Rīga (649), kas atiet no Siguldas plkst. 17:33

Starts LOK Sporta šosejas braucienam tiks dots plkst. 11:30, SEB kalnu divriteņu braucienam plkst. 11:30, savukārt iecienīto šosejas tautas braucienu dalībnieki uzsāks plkst. 13:15. Plašāka informācija par sacensību programmu un satiksmes ierobežojumiem: www.velo.lv

Jau tradicionāli arī šogad turpināsies labdarības akcija, kurā SEB banka par katru finišējušo Vienības brauciena dalībnieku ziedos 1 latu jauniešu sociālās rehabilitācijas organizācijai Dzīvesprieks.

Katram finišētājam tiks pasniegta speciāla piemiņas medaļa. Ar īpašiem kausiem tiks apbalvoti trīs nomināciju uzvarētāji - vienotākais uzņēmums, viskuplāk pārstāvētā pašvaldība, kuplākā ģimene.

Latvijas riteņbraucēju vienības brauciens ir tradīcijām bagātākais un vērienīgākais velo pasākums Latvijā. Tā ir iespēja ne tikai pārbaudīt savas spējas sacensībās, bet arī lieliski pavadīt laiku ar ģimeni, draugiem vai darba kolēģiem. Pērn Vienības brauciens Siguldā pulcēja aptuveni 4500 dalībniekus.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.sigulda.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.72471404sec.