TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Baltic Dynamic 2016 ietvaros tiek rīkota tūrisma sesija par inovācijām un jaunām tehnoloģijām darījumu tūrisma pārvaldē

Šā gada 15. un 16. septembrī viesnīcā Radisson Blu Latvija norisināsies 21. starptautiskā inovācijas konference Baltic Dynamics 2016: Inovācijas un tehnoloģiju konverģence – stratēģija viedai izaugsmei.

Šogad, ar Latvijas Tūrisma Aģentu un Operatoru asociācijas (ALTA) un nozares uzņēmumu atbalstu, konferences ietvaros tiek organizēta paralēlā sesija - Inovācija un jaunās tehnoloģijas darījumu tūrisma pārvaldē.

Konferenci atklās ministru prezidents Māris Kučinskis un ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens. Ar uzrunu „Using Cross Fertilisation to Generate Innovatio „ par inovāciju attīstību tūrismā uzstāsies Kitija Tigule, Tūrisma associacijas ALTA vice prezidente un Amadeus Latvija un Lietuva direktore.

Tūrisma sesijā  ar lekciju par pieejamām inovatīvām tehnoloģijām, kuru mērķis ir tuvināt tūrisma pakalpojumu piegādātājus un to  izmantotājus, uzstāsies vieslektors no tehnoloģiju uzņēmuma Travelport, Krszystof Gostkowski. Savukārt Neils Balgalis sniegs ieskatu RailBaltic attīstības projektā un tā ietekmi uz tūrisma attīstību Baltijas reģionā.

Īpaši jāatzīmē, ka sesijas ietvaros pirmo reizi notiks paneļdiskusija par darījumu braucienu organizēšanas procesa inovāciju, par veidiem kā efektīvāk veikt dienesta braucienu pārvaldi un to uzraudzību, kā prognozēt izmaksas un veikt iepirkumus, kā noteikt robežu starp jauninājumu un tradicionālo procesu izmantošanu.

Paneļdiskusijas domu apmaiņā aicināti piedalīties par darījumu braucieniem atbildīgie pārstāvji no vadošiem vietējiem un starptautiskiem uzņēmumiem, kā arī tūrisma nozares profesionāļi un speciālisti, kuri ikdienā saskaras ar tūrisma pakalpojumu izmantošanu.

Reģistrējoties konferecei ar tūrisma associācias ALTA atlaides kodu BD-ALTA dalibas maksa 79 EUR + PVN. Reģistrācija iekļauj konferences apmeklējumu 15. septembrī, materiālus, kafijas pauzes, pusdienas, pieņemšanu atbilstoši programmai.

Detalizētāk par Baltic Dynamics 2016 šeit www.balticdynamics.com un par tūrisma sesiju šeit www.ttforum.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
Latvija 6 EUR
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5487709sec.