TŪRISMA BIZNESS | Bizness

SmartLynx plāno aktīvu rudens-ziemas sezonu

Latvijas lidsabiedrība SmartLynx Airlines plāno aktīvu 2016./2017.gada rudens/ziemas sezonu. Jau drēgnajā rudenī tiks atjaunoti lidojumu maršruti uz iecienītākajiem karsto smilšu un silto jūru galamērķiem – Ēģipti, Kanāriju salām, Madeiru un Apvienotajiem Arābu Emirātiem. Savukārt ziemā sniegoto virsotņu iekarotājiem tiks piedāvāti lidojumi uz Šveici un Itāliju. No Rīgas un Tallinas SmartLynx vedīs uz kopumā 12 galamērķiem.  
Lidsabiedrībai SmartLynx Airlines vasaras sezona ir bijusi visnotaļ veiksmīga pat par spīti tam, ka terorakti un politiskie nemieri Turcijā ieviesa zināmas korekcijas lidojumu plānos uz Antāliju. Čartera lidojumi no Rīgas un Tallinas tika veikti kopumā uz 42 galamērķiem Grieķijā, Spānijā, Itālijā, Portugālē, Kiprā, Francijā, Maltā, Apvienotajā Karalistē, Islandē, Dānijai piederošajās Fēru salās, Bulgārijā, Turcijā, Tenerifē (Kanāriju salās) un Ēģiptē.
Mainoties sezonai, likumsakarīgi jaunas prioritātes tiek ieviestas arī lidojumu grafikā. Kā ierasts, SmartLynx Airlines rudens/ziemas sezonā atsāks lidojumus uz Ēģipti maršrutā Rīga–Hurgada–Rīga; lidojumi sāksies šā gada oktobra beigās un ilgs līdz 2017.gada aprīlim. Tāpat tiks atsākti lidojumi uz Kanāriju salām – Tenerifi un Lansaroti. Maršrutā Rīga–Tenerife–Rīga lidojumi atsāksies no šā gada oktobra un ilgs līdz nākamā gada aprīlim, savukārt lidojumi uz Lansaroti notiks novembrī.
Oktobrī tiks atjaunots maršruts uz Funšalu Madeirā, bet no šā gada novembra sākuma atsāksies tiešie lidojumi uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem maršrutā Rīga–Rāselhaima–Rīga, un tie ilgs līdz nākamā gada janvāra sākumam.
Slēpotāju maršruti no Rīgas sāksies janvārī, - tie būs lidojumi uz Ženēvu (Šveicē) un Bergamo (Itālijā), kas plānoti līdz nākamā gada marta beigām.
Detalizēts lidojumu grafiks un brīvdienu galamērķu piedāvājumi ir pieejami Latvijas un Igaunijas tūroperatoru un ceļojumu aģentūru mājas lapās.  
SmartLynx Airlines pastāvīgi uzlabo savu lidojumu laika precizitāti, un šajā vasarā sasniedza augstu rezultātu, laikus ielidojot 89% visu Rīgas un Tallinas reisu.
Zigimantas Surintas, SmartLynx Airlines CEO kopš šā gada jūnija, apliecina, ka SmartLynx Airlines turpinās aktīvu paplašināšanās stratēģiju, gan palielinot floti, gan apgūstot jaunus lidojumu maršrutus: “Jaunajā sezonā mēs turpināsim piedāvāt Baltijas iedzīvotājiem plašu lidojumu klāstu gan uz tādiem galamērķiem, kur viņi varēs baudīt siltumu un sauli, gan uz galamērķiem, kur no sirds izslēpoties un baudīt citus ziemas priekus. Tas nozīmē, ka turpināsim sniegt čartera pakalpojumus sadarbībā gan ar vadošajiem Latvijas un Igaunijas tūroperatoriem, piemēram, Novatours, Tez Tour un Aurinko, gan arī ar ārvalstu tūroperatoriem, piemēram, Thomas Cook un TUI Group.” Tāpat uzņēmums turpinās aktīvu darbību ACMI (Aircraft-Crew-Maintenace-Insurance) segmentā, izīrējot lidmašīnas, to apkalpi un saistīto tehnisko nodrošinājumu aviosabiedrībām visā pasaulē.

Par SmartLynx Airlines:
SmartLynx Airlines ir 1992. gadā dibināta privāta lidsabiedrība un vadošais pilna servisa pakalpojumu ACMI (Aircraft-Crew-Maintenace-Insurance) sniedzējs ES valstīs, kas bāzēts Rīgā un kam ir piešķirti Latvijas un Igaunijas gaisa pārvadātāja sertifikāti. Kā Eiropas Savienības lidsabiedrība SmartLynx Airlines atbilst starptautiskajiem kvalitātes standartiem IOSA un EASA, un tai ir piekļuve brīvajai gaisa telpai.
Lidsabiedrība SmartLynx Airlines ir specializējusies lidmašīnu Airbus A320 izīrēšanā, kā arī sniedz pilna čartera pakalpojumus Latvijā un Igaunijā, galvenokārt atpūtas lidojumu segmentā, kā arī nodrošina lidmašīnu apkalpes apmācības. Lidsabiedrības īpašumā ir 12 Airbus A320 lidmašīnas un 1 Airbus 321 lidmašīna, kas nodrošina lidojumus Eiropā, Āzijā un Āfrikā. SmartLynx apkalpē ir 17 tautību pārstāvji, vidējais nolidoto stundu skaits kapteiņiem ir virs 5300 stundām un kapteiņa palīgiem – virs 1900 stundām. SmartLynx kopumā pārvadāto pasažieru skaits ar katru gadu strauji pieaug, 2015. gadā sasniedzot 1,6 miljonus pasažieru, un uzņēmums prognozē, ka 2016. gadā pārvadāto pasažieru skaits jau pārsniegs 2 miljonus. SmartLynx lidojumu laika precizitāte (On Time Performance) pastāvīgi uzlabojas, Igaunijā un Latvijā sasniedzot 89% no visiem čarteru reisiem. Uzņēmums strauji aug un 2016. gadā prognozē apgrozījuma pieaugumu par vairāk nekā 10%.”

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45470309sec.