TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Ventspils tūrisma piedāvājumu prezentēs Igaunijas izstādē «Tourest 2017»

No 10. līdz 12. februārim Igaunijas galvaspilsētā Tallinā notiks starptautiskā tūrisma izstāde „Tourest 2107”, kur Latvijas nacionālajā stendā strādās arī Ventspils Tūrisma informācijas centra pārstāve.
Kā liecina statistikas dati, no visiem Ventspilī nakšņojušajiem ārvalstu tūristiem igauņi ir trešajā vietā pēc lietuviešiem un vāciešiem. Desmit gadu laikā Ventspils naktsmītnēs nakšņotāju skaits no Igaunijas pieaudzis gandrīz astoņas reizes.
Jau daudzus gadus Igaunijas iedzīvotāji informāciju par Ventspili saņem savā dzimtajā valodā bukleta veidā. Tūrisma sezonas laikā informācija par Ventspilī notiekošajiem pasākumiem tiek izvietota portāla Delfi igauņu versijā (www.delfi.ee), informācija igauņu valodā pieejama arī www.visitventspils.com. Bet divas reizes gadā Igaunijas lielākā laikraksta Postimees lasītāji saņem Ventspils tūrisma avīzi.
Dalība starptautiskajās tūrisma izstādēs tiek nodrošināta saskaņā ar Ventspils pilsētas domes un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras 2016. gada 11. jūlijā noslēgto līgumu Nr.SKV-TL-2016/25 par atbalsta saņemšanu. Projekta “Latvijas starptautiskās konkurētspējas veicināšana tūrismā” ietvaros Ventspils pilsētas tūrisma piedāvājums tiks prezentēts Igaunijas iedzīvotājiem, tūroperatoriem, tūrisma aģentūrām, gidiem, plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem u.c. veida apmeklētājiem.
Saskaņā ar atbalsta nosacījumiem, Ventspils pilsētas dome var saņemt atbalsta finansējumu līdzdalībai starptautiskajās konferencēs, tūrisma izstādēs (nacionālajos tūrisma stendos starptautiskās tūrisma izstādēs) un gadatirgos, periodiski iesniedzot Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā nepieciešamos dokumentus.

Plānotais Projekta īstenošanas termiņš ir no 11.07.2016. līdz 31.12.2023.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40791798sec.