TŪRISMA BIZNESS | Bizness

airBaltic veiks lidojumus uz Pasaules kausu futbolā

Latvijas lidsabiedrība airBaltic nākamā gada vasarā veiks lidojumus uz pieciem galamērķiem, piedāvājot ceļotājiem no Eiropas, Skandināvijas un Tuvajiem Austrumiem ērtus savienojumus caur Rīgu ar vairākām Krievijas pilsētām, kurās norisināsies Pasaules futbola kausa finālturnīrs.

airBaltic maršrutu tīkla pārvaldes vadošais viceprezidents Volfgangs Reiss (Wolfgang Reuss) norāda: “Piedāvājot lidojumus uz lielākajām Eiropas pilsētām un nozīmīgākajiem galamērķiem Krievijā, Rīga ir ērts tranzītmezgls uz Krieviju lielai daļai eiropiešu. Tieši airBaltic būs viena no lidsabiedrībām, kas piedāvās izdevīgākos savienojumus starp pilsētām Eiropas Savienībā un Krievijā.”

“Visi pieci galamērķi būs starp tām pilsētām, kurās 2018. gadā norisināsies Pasaules kauss futbolā, un savienojums caur Rīgu piedāvās ērtus lidojumus tiem, kuri plāno apmeklēt šo čempionātu,” piebilst Volfgangs Reiss.

Maršruts

Lidojumu biežums

Rīga – Maskava

Līdz 4 lidojumiem dienā

Rīga – Sanktpēterburga

Līdz 4 lidojumiem dienā

Rīga – Kaļiņingrada

6 lidojumi nedēļā

Rīga – Soči

2  lidojumi nedēļā

Rīga – Kazaņa

2  lidojumi nedēļā





Nākamā gada vasarā airBaltic turpinās piedāvāt līdz četriem lidojumiem dienā uz Maskavu un Sanktpēterburgu. Papildus tam lidsabiedrība arī veiks jaunus regulāros lidojumus uz Kaļiņingradu un Sočiem, kā arī Kazaņu. Pilns airBaltic lidojumu saraksts pieejams lidsabiedrības mājaslapā www.airbaltic.com .

airBaltic nodrošina lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 60 galamērķiem. No ikviena no šiem galamērķiem airBaltic piedāvā ērtus savienojumus caur Rīgu uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam airBaltic piedāvā arī tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.


Par airBaltic īsumā:
airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir viena no punktuālākajām lidsabiedrībām pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 80.05% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic flotē ir 30 lidmašīnas: septiņas Bombardier CS300, 11 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2012.gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām lidsabiedrībām pasaulē, savukārt 2014. un 2015.gadā airBaltic sasniedza labākos punktualitātes rādītājus pasaulē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46604109sec.