TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Gulbenes novadu prezentē starptautiskajās tūrisma izstādēs

Gulbenes novada pašvaldības aģentūras „Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs” pārstāvji janvārī un februārī Gulbenes novada tūrisma piedāvājumu prezentēs vairākās starptautiskās tūrisma izstādēs gan ārvalstīs, gan arī tepat Latvijā.

Starptautisko tūrisma izstāžu sezonu šonedēļ (no 9. līdz 14.janvārim) ievada tūrisma izstāde “Vakantiebeurs 2018” Utrehtā, Nīderlandē. Gulbenes novada daudzpusīgais tūrisma piedāvājums, piedaloties Latvijas nacionālajā stendā, šajā izstādē tiek prezentēts pirmo reizi. No 18. līdz 21.janvārim ar tūrisma un atpūtas iespējām Gulbenes novadā tiks iepazīstināti arī starptautiskās tūrisma izstādes “Matka 2018” Helsinkos, Somijā apmeklētāji, savukārt janvāra beigās, no 26. līdz 28. janvārim, aģentūras pārstāvji darbosies arī starptautiskajā tūrisma izstādē “Adventur 2018” kaimiņvalsts Lietuvas galvaspilsētā Viļņā, aicinot uz Gulbeni dienvidu kaimiņus. Ārzemju viesi tiks aicināti apmeklēt un iepazīt Gulbenes novadu arī februārī, no 9. līdz 11.februārim piedaloties nozares izstādē “Tourest 2018” Igaunijas galvaspilsētā Tallinā un no 21. līdz 25.februārim – izstādē “F.re.e. 2018” Minhenē, Vācijā.

Starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus “Balttour 2018” Rīgā, kura ik gadu ievada jauno tūrisma sezonu Latvijā, norisināsies no 2. līdz 4.februārim. Tāpat kā ik gadu izstādē kopā ar novada tūrisma pakalpojumu sniedzējiem un mājražotājiem piedalīsies arī aģentūras pārstāvji un aicinās ieplānot Gulbenes novada apceļošanu Latvijas iedzīvotājus.

Lai izstāžu apmeklētājiem informācija par atpūtu un ceļošanas iespējām Gulbenes novadā būtu vēl pieejamāka, aģentūras darbinieki ir sagatavojuši jaunus tūrisma informācijas izdales materiālus, kuros iekļauta informācija gan par esošajiem, gan arī jaunajiem novada tūrisma objektiem. Materiāli ir sagatavoti latviešu, angļu, vācu, krievu, igauņu un šogad pirmo reizi arī lietuviešu valodā.

Dalību nacionālajā stendā ārzemju izstādēs atbalsta Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra saskaņā ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda projektu “Latvijas starptautiskās konkurētspējas veicināšana tūrismā”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43784809sec.