TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Wizz Air sāk jauna mācību centra būvniecību

Wizz Air, viena no Eiropas visstraujāk augošajām lidsabiedrībām un lielākā zemo izmaksu pārvadātāja Centrāleiropā un Austrumeiropā, šī gada 24.aprīlī paziņoja, ka šogad atvērs jaunu mācību centru. Jaunajā objektā būs divi jauni vismodernākie pilnie lidojumu trenažieri, viens nekustīgais trenažieris, kā arī pilnīgi jauns salona ārkārtas evakuācijas trenažieris un reālas ugunsdzēsības iekārtas.
Tā kā lidsabiedrība turpina straujo izaugsmi Eiropā ar vairāk nekā 20 % pieaugumu salīdzinājumā ar iepriekšējā gada attiecīgo periodu, kā arī nākamajā desmitgadē grasās trīskāršot avioparku, jaunais, modernais centrs ļaus WIZZ palielināt mācību iespējas līdz 100 apkalpes locekļiem dienā, kas nākotnē pieaugs līdz vairāk nekā 250 personām, vienlaikus saglabājot visaugstākos standartus.
Šis mācību centrs atradīsies piecu minūšu attālumā no Budapeštas Ferenca Lista lidostas un būs lielākais ar aviāciju saistītais mācību centrs reģionā un viens no modernākajiem Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas būs uzbūvēts ar efektīvām un videi draudzīgām tehnoloģijām un iekārtots ar jaunākajām tirgū pieejamajām iekārtām. Līdztekus trim pilotu trenažieriem un salona apkalpes trenažierim 3800 kvadrātmetrus plašajā centrā atradīsies 14 mācību telpas, biroju zona, liels vestibils un kopējā atpūtas telpa. Mācību centru var paplašināt ar papildu trenažieriem vai mācību telpām, tādējādi nodrošinot uzņēmumam papildu elastību un iespējas attīstībai nākotnē.
Wizz Air izpildviceprezidents un ekspluatācijas direktors Dīderiks Pens sacīja: „2018. gada beigās mums būs starptautisks, vairāk nekā tūkstoš pilotu un divtūkstoš salona apkalpes locekļu kolektīvs, kas tiks regulāri apmācīts. Sakarā ar Wizz Air paplašināšanos 10 gadu laikā šie skaitļi var trīskāršoties. Jaunais mācību centrs uzlabos mūsu mācību un personāla atlases iespējas un nostiprinās mūsu apņemšanos nodrošināt savā klasē labākos mācību standartus, vienlaikus atbalstot uzņēmuma straujo izaugsmi.”
Abus jaunos Airbus A320 pilnos lidojumu trenažierus piegādās aviācijas mācību risinājumu pasaules līderis civilās aviācijas tirgū CAE, kas nākamos 10 gadus nodrošinās arī treniņiekārtu nepārtrauktu darbību un apkopi.
„Mēs ar lepnumu atbalstām Wizz Air pilotu mācības un tā treniņiekārtu darbību,” sacīja CAE civilās aviācijas mācību risinājumu grupas prezidents Niks Leontidis. „Mēs ar prieku paplašinām sadarbību ar Wizz Air un atbalstām tā izaugsmi ar saviem mācību risinājumiem.”

Par Wizz Air
Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 96 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 28 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 600 maršrutos, savienojot 141 galamērķi 44 valstīs. Wizz Air aptuveni 3,500 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, Wizz Air kļūstot par 29.6 miljonu pasažieru izvēli līdz 2018. gada 31.marta. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share Indices. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA), Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Aviation 100, kas ir slavenākais aviācijas izdevums, ir atzinis uzņēmumu par 2017. gada labāko lidsabiedrību Eiropā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12050796sec.