TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Wizz Air UK saņem gaisa kuģu ekspluatanta apliecību un darbības licenci

Vienas no Eiropas visstraujāk augošās lidsabiedrību grupas Wizz Air Holdings Plc (turpmāk — Wizz Air) meitasuzņēmums Wizz Air UK Limited (turpmāk — Wizz Air UK) ar prieku paziņo, ka Apvienotās Karalistes Civilās aviācijas pārvalde tam ir piešķīrusi gaisa kuģu ekspluatanta apliecību (AOC) un darbības licenci (OL).
Wizz Air UK ar galveno mītni Londonas Lūtonas lidostā uzsāk darbību 3. maijā ar pirmo lidojumu starp Londonu Lūtonu un Bukaresti. Līdz 2018. gada beigām Wizz Air UK rīcībā būs astoņas pilnīgi jaunas lidmašīnas Airbus A320 un Airbus A321, kas nozīmē 860 miljonu** USD ieguldījumu un veido 300 jaunas tiešās darba vietas Wizz Air UK vadītājiem, pilotiem un salona apkalpes locekļiem.
Pievienojot Wizz Air UK, 2018. gadā grupai pārdošanā būs gandrīz deviņi miljoni biļešu tās zemo cenu maršrutos uz Apvienoto Karalisti un no tās, kas ir par 14 % vairāk salīdzinājumā ar to pašu periodu pērn.
Tagad Wizz Air ir astotā lielākā lidsabiedrību grupa, kas darbojas Apvienotajā Karalistē, ar lidojumiem uz 74 galamērķiem 23 valstīs no deviņām Apvienotās Karalistes lidostām, ieskaitot astoņus jaunos 2018. gada maršrutus no Londonas Lūtonas uz Larnaku, Tirānu, Tallinu, Bratislavu, Ļvivu, Atēnām, Ķeblaviku un Bari. Izcili izdevīgās biļešu cenas sākas vien no £13,99*, un biļetes var iegādāties vietnē wizzair.com.
Wizz Air vadītājs Jožefs Vāradi sacīja:"Šodien tiek uzsākta jauna ēra ceļojumiem Apvienotajā Karalistē, jo mēs atzīmējam Wizz Air UK pirmo lidojumu pēc Apvienotās Karalistes darbības licences piešķiršanas. Lai arī Wizz Air UK ir būtiska mūsu Brexit rīcības plāna sastāvdaļa, tas ir arī pirmais īstais zemo izmaksu pārvadātājs, kas licencēts Apvienotajā Karalistē. Tas ir arī dabisks nākamais solis mūsu Apvienotās Karalistes uzņēmējdarbības attīstībā, lai mums būtu spēcīga pozīcija un mēs izmantotu iespējas, kas var rasties Eiropas lielākajā ceļojumu tirgū. Kopš tā laika, kad mūsu pirmais lidojums notika London Luton lidostā - 2004. gadā, Wizz Air ir apņēmies Apvienotajā Karalistē paplašināties un ieguldīt papildu investīcijas un attīstīt darbavietas, jo pašlaik mēs esam astotā lielākā aviosabiedrība, kas darbojas Apvienotajā Karalistē. Visi WIZZ komandas locekļi priecājas par lidojumu uzsākšanu zem Wizz Air UK karoga, jo mēs vēlamies saviem klientiem piedāvāt arvien zemākas cenas, lai ikviens varētu izbaudīt aizraujošos galamērķus no Apvienotās Karalistes.”

Par Wizz Air
Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 96 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 28 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 600 maršrutos, savienojot 141 galamērķi 44 valstīs. Wizz Air aptuveni 4,000 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, Wizz Air kļūstot par 29.6 miljonu pasažieru izvēli līdz 2018. gada 31.marta. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share Indices. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA), Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Aviation 100, kas ir slavenākais aviācijas izdevums, ir atzinis uzņēmumu par 2017. gada labāko lidsabiedrību Eiropā. www.wizzair.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.85529804sec.