TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Wizz Air ieceļ amatā digitālo lietu direktoru

Wizz Air, lielākā zemizmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā un viena no visstraujāk augošajām lidsabiedrību grupām Eiropā, nesen paziņoja, ka no 2018. gada 1. oktobra ir iecēlusi Džoelu Goldbergu (51) jaunizveidotajā digitālo lietu direktora amatā.


Džoels Goldbergs ir pakļauts valdes priekšsēdētāja un izpilddirektora vietniekam Stīvenam Džonsam un ir atbildīgs par grupas e-komercijas, datu analīzes un automatizācijas, IT inovāciju un IT infrastruktūras un pakalpojumu jomu.

 

Iepriekš Džoels Goldbergs bija Nike vecākais tehnoloģiju direktors Eiropā. Pirms pievienošanās Nike Džoels Goldbergs ir strādājis vadošos IT amatos dažādos starptautiskos uzņēmumos, tostarp G4S, APMaersk un DHL Express.

 

Wizz Air vadītājs Jožefs Vāradi sacīja: “Jau no paša sākuma digitālās tehnoloģijas ir visa pamats WIZZ panākumiem, un 96% no mūsu pārdošanas ienākumiem ir no wizzair.com. Tā ir viena no desmit visvairāk apmeklētākajām aviokompāniju vietnēm pasaulē. Tomēr mūsu klienti arvien vairāk turpina koncentrēties uz digitāliem kanāliem un tehnoloģijām. Džeels Goldbergs ir iecelts par vadītāju digitālam birojam un viņš nodrošinās Wizz Air digitālo risinājumu izstrādi, paredzēs nākotnes vajadzības mūsu klientiem, uzlabos efektivitāti visā uzņēmējdarbībā, kā arī turpinās iesākto uzņēmuma misiju kļūt par līderi starp Eiropas aviosabiedrībām.”

Par Wizz Air

Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 104 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 25 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 600 maršrutos, savienojot 143 galamērķi 44 valstīs. Wizz Air aptuveni 4,000 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, Wizz Air kļūstot par 32 miljonu pasažieru izvēli pēdējo 12 mēnešu laikā. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share Indices. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA), Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Uzņēmums nesen saņēma visaugstāko septiņzvaigžņu drošuma novērtējumu no pasaules vienīgās drošuma un piedāvājumu novērtēšanas aģentūras airlineratings.com, kā arī to nesen par 2017. gada Eiropas lidsabiedrību nosauca Aviation 100, kas ir cienījams gadskārtējs izdevums, kurš izsaka atzinību gada izcilākajiem aviācijas un kosmosa nozares dalībniekiem.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15974808sec.