TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Ventspils Tūrisma centrā pieejamas jaunās 2019. gada tūrisma brošūras un kartes

Ventspils Tūrisma informācijas centrā (TIC) pieejami jauni tūrisma informatīvie materiāli - tūrisma kartes un brošūras, kuru mērķis ir lasītājus iepazīstināt ar pilsētas jaunumiem, populārākajiem objektiem un pasākumiem gada griezumā.

2019. gada tēla brošūra "Ventspils – ģimenei un atpūtai draudzīga pilsēta" ir ar jaunu dizainu un izkārtojumu, tajā ietverta plaša un uzskatāma informācija par tūrisma iespējām Ventspils pilsētā un novadā.

Brošūras tirāža sasniedz teju 22 000 eksemplāru, tā izdota latviešu, krievu, lietuviešu, angļu, vācu, igauņu un zviedru valodās. Atšķirībā no brošūras - tūrisma kartēs informācija izvietota ceļotājiem ērtākā formātā, tulkota lietuviešu, krievu, angļu un vācu valodās, ar 30 000 eksemplāru tirāžu.

Izdevuma saturs iepazīstina ar īsu ieskatu pilsētas vēsturē, aktīvās atpūtas, labsajūtas un veselības iespējām, dabas tūrismu, kultūras un izklaides piedāvājumiem un karti. Brošūrā pieejams arī pilsētas un novada 2019. gada ievērojamāko pasākumu kalendārs.

Informatīvie materiāli tiek izplatīti starptautiskajās tūrisma izstādēs, pasākumos, pieejami Ventspils pilsētas domes TIC un dažādos pilsētas objektos: Jaunrades namā, Livonijas ordeņa pilī, lidostā, Ūdens piedzīvojumu parkā, Ventspils Galvenajā un Pārventas bibliotēkā, Piedzīvojumu parkā, Teātra namā "Jūras vārti" un citur. Izdevumu izplatīšanu veic arī tūrisma uzņēmēji un Latvijas, Lietuvas un Igaunijas tūrisma informācijas punkti.

Abos materiālos izvietota pilsētas karte, kurā atzīmēti svarīgākie objekti, bezvadu interneta piekļuves vietas (Ventspils quest un Lattelcom-free), kā arī iezīmēti veloceliņu maršruti, kuru kopgarums šogad pilsētā sasniedzis jau 60 km.

Brošūrā, kā gada spilgtākais jaunums, izcelta Ventspils koncertzāles "Latvija" un Ziemeļkurzemes mūzikas, mākslas un kultūrizglītības centra atvēršana.

Dabas un aktīvās atpūtas cienītājus iepriecinās informācija par Būšnieku ezera meža veloceliņu, gājēju laipu un veselības taku.

Lai Ventspils ciemiņiem būtu iespēja baudīt labākās naktsmājas un gardākās maltītes, gan brošūrā, gan kartē publicēti 2018. gada ēdināšanas un naktsmītņu konkursa uzvarētāji, kuru pakalpojumu kvalitātes līmenis novērtēts Ventspils pilsētas domes organizētajos konkursos.

Jāpiemin, ka TIC pieejami arī dažādi citi jauni gan Latvijas pilsētu, gan Baltijas valstu tūrisma informācijas materiāli – "Kurzemes tūrisma asociācijas" veidotie izdevumi "Kurzemes jaunumi" un "Kurzeme. Pasākumu kalendārs 2019", "Lauku ceļotāja" izveidotā piekrastes gājēju ceļa brošūra "Jūrtaka", "Kurzemes plānošanas reģiona" ceļvedis un karte jaunajam tūrisma maršrutam "Baltu ceļš", "Industriālais mantojums".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13121009sec.