TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Tallink Grupp pirmos Burger King restorānus atvērs Rocca al Mare and Ülemiste tirdzniecības centros Tallinā

Tallink Grupp šī gada 18.decembrī, ir paziņojusi, ka tās pirmos globālās ātrās ēdināšanas ķēdes Burger King restorānus atvērs 2020. gada 2. ceturksnī Tallinā. Pirmais restorāns tiks atvērts tirdzniecības centrā Rocca al Mare, otrais – Ülemiste tirdzniecības centrā. 2020. gadā kompānija plāno atvērt restorānus arī lielākajos tirdzniecības centros Latvijā un Lietuvā.    

Tallink iegādājās Burger King franšīzes tiesības šī gada septembrī, un kompānija ir paziņojusi, ka tā plāno atvērt kopumā vairāk nekā 50 Burger King restorānus Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Šajā rudenī Latvijā un Lietuvā kompānija nodibināja meitasuzņēmumus Tallink Fast Food, kas pārvaldīs restorānus šajās valstīs, uzsākot arī atbilstošu restorāna vietu meklēšanu un izvērtēšanu, darbinieku piesaisti un procesu vadību restorānu darbībai. Burger King ieviešanu Baltijas valstīs vada Tallink Grupp Krasta tirdzniecības vadītāja Katre Kõvask.

“Skatot pirmo restorānu vietas Baltijas valstīs, mēs mērķtiecīgi noteicām, ka tām ir jābūt vietām ar attīstītu infrastruktūru un pastāvīgi augstu potenciālo klientu skaitu, nodrošinot, ka jau pašā sākumā esam pēc iespējas tuvāk cilvēkiem. Tirdzniecības centri šādā ziņā ir ideāla un loģiska izvēle, un Rocca al Mare un Ülemiste ir noteikti populārākie tirdzniecības centri,” sacīja Katre Kõvask, stāstot par pirmo restorānu vietu izvēli.

“Tirdzniecības centru konkurence ir sīva un ātrās ēdināšanas piedāvājums Igaunijā kopumā ir ļoti plašs, tomēr mēs esam pārliecināti, ka Burger King kā globālam, mīlētam un iecīnītam zīmolam ir nozīme, piedāvājot augstas kvalitātes produktus, kas atbilst globāli noteiktiem augstiem standartiem, un unikālās – uz liesmas grilētās – garšas. Mūsu aicinājums visiem burgeru faniem Igaunijā, Latvijā un Lietuvā – esiet izsalkuši un sekojiet līdzi,” piebilda Katre Kõvask.

“Pasaulslavenais Burger King restorāns noteikti būs viens no galvenajiem, kas piesaistīs klientus Rocca al Mare, un tas ieviesīs nozīmīgu attīstību t.s. street food industrijā. Populārā burgeru ķēdes pirmā restorāna atvēršana šeit, Rocca al Mare, būs arī iesākums pilnīgām tirdzniecības centra ēdināšanas koncepta izmaiņām, ar kurām strādāsim 2020. gadā kopā ar kino un izklaides centru,” sacīja Linda Eichler, tirdzniecības centra Rocca al Mare vadītāja.

Kā pastāstīja tirdzniecības centra Ülemiste vadītājs Guido Pärnits: “Ikoniskā Burger King restorāna atklāšana mūsu tirdzniecības centrā ir lieliski jaunumi. Mūsu klienti ļoti augstu novērtē ēdināšanas piedāvājumu Ülemiste centrā. Saskaņā ar Kantar Emor tirdzniecības centru pētījumu mēs esam viens no visaugstāk novērtētajiem centriem ēdienu izvēles, restorānu un kafejnīcu piedāvājumu ziņā. Mūsu mērķis ir pastāvīgi turpināt attīstīt ēdināšanas konceptu un piedāvāt mūsu klientiem iedvesmojošas izvēles iespējas, un pasaulslavenais un augstās kvalitātes restorāns Burger King pilnvērtīgi papildinās mūsu ēdināšanas konceptu.”

Par Tallink Grupp

AS Tallink Grupp ir vadošā kuģniecības kompānija pasažieru, transportlīdzekļu un kravas pārvadājumu jomā Baltijas jūras Ziemeļu reģionā. Kompānijas īpašumā ir 14 kuģi, kas kursē ar Tallink un Silja Line zīmolu 7 dažādos maršrutos. AS Tallink Grupp nodrošina darba vietas vairāk nekā 7 400 darbiniekiem Igaunijā, Somijā, Zviedrijā, Latvijā, Krievijā un Vācijā. 2018. gadā ar kompānijas kuģiem ceļoja gandrīz 9.8 miljoni pasažieri, un tā pārvadāja apmēram 385 000 kravas vienību. AS Tallink Grupp akcijas ir kotētas Tallinas biržā un Helsinku biržā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.36942911sec.