TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Amber Beverage Group» iegādājas agaves laukus Meksikā (video)

Globālais alkoholisko dzērienu ražošanas un izplatīšanas uzņēmums "Amber Beverage Group" (ABG) iegādājies 220 hektārus plašus agaves laukus, tādējādi apliecinot savus nolūkus paplašināt darbību Meksikā un palielināt līdzdalību globālajā tekilas tirgū.

Iegūtā agaves augu raža tiks izmantota ABG grupā ietilpstošā uzņēmuma "Fabrica de Tequilas Finos" tekilas ražošanas procesu nodrošināšanai.

"Esam lepni, ka pēc aptuveni pieciem gadiem mēs spēsim sevi nodrošināt ar nepieciešamo apjomu zilās agaves augu, lai turpinātu ražot mūsu tekilas zīmolus. Tāpat mēs varēsim paplašināt savu darbību privāto pasūtījumu jomā, piemēram, nodrošinot papildus izejmateriālus amerikāņu dziedātāja un dziesmu autora Niks Džonass (Nick Jonas) tekilai "Villa One", kas tikai tagad sāk izrādīt savu pilno potenciālu globālajā tirgū," komentē "Amber Beverage Group" vadītājs Sīmurs Ferreira.

"Lai nodrošinātu nemainīgi pieaugošo pieprasījumu pēc mūsu ražotajām tekilām, mums ir jāsarūpē viss šim procesam nepieciešamais – apņēmīgi strādnieki uz lauka jeb himadori, modernas destilēšanas tehnoloģijas, pieredzējuši un zinoši destilēšanas meistari un pats svarīgākais – visaugstākās kvalitātes zilās agaves augi. Nodrošinot visas šīs sastāvdaļas, mēs spēsim ražot labāko tekilu pasaulē," pārliecināti stāsta "Fabrica de Tequilas Finos" vadītājs Oļegs Alainis.

"Fabrica de Tequilas Finos" (FTF) nozarē ir izslavēta ar spēju ražot augstas kvalitātes tekilu, ko apstiprina arī neskaitāmi starptautiskos konkursos saņemtie apbalvojumi. FTF tiek ražota leģendārā galvaskausa formas "KAH" tekila, strauju popularitāti arī Latvijā gūstošā "Rooster Rojo" tekila un daudzi citi zīmoli. Uzņēmums, kas atrodas pašā Tekilas kalna pakājē, leģendārajā Tekilas pilsētā Meksikā, ir mūsdienīgs ražotājs, taču turpina saglabāt autentiskās tekilas destilēšanas tradīcijas. Lielākā daļa darbinieku uzņēmumā strādā kopš tās darbības sākuma 2000. gadā, savukārt 2016. gadā FTF pievienojās "Amber Beverage Group". Visas "Fabrica de Tequilas Finos" ražotās tekilas 100% tiek gatavotas tikai no zilās agaves augiem.

"Amber Beverage Group" (ABG) ir starptautisks alkoholisko dzērienu ražošanas un izplatīšanas uzņēmums. Tas darbojas globālā mērogā no galvenā biroja Luksemburgā, kā arī caur ražošanas un izplatīšanas uzņēmumiem Krievijā, Meksikā, Lielbritānijā, Austrālijā, Austrijā un Baltijā – tā vēsturiskajā mājvietā. ABG nodarbina vairāk nekā 2000 darbinieku, kas nodrošina ražošanas, pildīšanas, tirdzniecības, izplatīšanas, eksportēšanas un mazumtirdzniecības funkcijas. ABG galvenie zīmoli ir "Riga Black Balsam®", "Moskovskaya® Vodka", "Rooster Rojo® tequila", "KAH® Tequila", "Cross Keys Gin®" un "Cosmopolitan Diva®". Grupas zīmolu portfelī ietilpst vairāk nekā 200 ABG zīmoli, ko tā aktīvi izplata vairāk nekā 185 tirgos visā pasaulē.

Video no jauniegādātajiem agaves laukiem:

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.4358871sec.