TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Travelnews.lv strādā Kanāriju salās Nr.6: Flytocanarias.com ir nākotnes plāni arī Latvijā

Flytocanarias.com ir spāņu tūrisma operators, kurš veiksmīgi uzsācis čarterprogrammu no Tallinas uz Kanāriju salu Grankanāriju. Operatora plānos ir arī uzsākt darbību Latvijā, Travelnews.lv atklāja kompānijas dibinātāji Fernando Kanjizares un Samirs Sukhni.

Spāņu operators uz Baltijas valstīm raugās ar lielām cerībām, pirmkārt, jau tādēļ, ka tur strādāts arī iepriekš, pirms daudziem gadiem. Otrkārt, tūrisma speciālisti raugās arī no drošības viedokļa, jo Baltijas valstis ir tās, no kurām lidojumi ir atļauti. Un šobrīd priekšrocības ir tieši Igaunijas galvaspilsētas Tallinas pusē.

Cilvēki ir noilgojušies pēc atpūtas, un pieprasījums pēc lidojumiem uz Grankanāriju ir. Turklāt, ņemot vērā pandēmijas apstākļus, šis ir īstais brīdis, lai sevi palutinātu un dzīvotu patiešām labās viesnīcās, jo daudzas no luksusa naktsmītnēm piedāvā teju pat 50% atlaides, kas līdz ar to iespēju labi un kvalitatīvi atpūsties, saņemot drošu servisu, nodrošina par krietni zemākām cenām, nekā tas bija pirms pandēmijas. Iespējams, šāds cenu kritums nebūs ilgs, jo soli pa soli arī Kanāriju salās tūrisms atkopsies un cenas celsies. “Šis ir īstais brīdis izmantot patiešām labu servisu par pievilcīgu naudu,” pastāstīja Fernando Kanjizares, norādot, ka kompānija noslēgusi izdevīgus līgumus ar vairāk nekā 25 viesnīcām.

Šobrīd gan Kanāriju salas tikai sāk atgūties no krīzes un, visticamāk, šis process ieilgs līdz pat nākamajai ziemas sezonai. Taču arī tagad, par spīti tam, ka ir ierobežojumi – komandantstunda, maskas – tūristi sāk atgriezties, un daudzi pat šeit “pārziemo” krietni ilgāku laiku, nekā tikai atvaļinājuma nedēļa vai divas. Travelnews.lv, uzturoties Grankanārijā, dzirdēja jau daudzas valodas, bet visbiežāk sastopamās starp ceļotājiem ir vācu, čehu, franču un, protams, spāņu. Un, ko nu tur slēpt, arī igauņu un latviešu. Jā, jā, šeit “pārziemot” ir ieradušies arī latvieši.

Fernando Kanjizares un Samirs Sukhni Travelnews.lv pastāstīja, ka no Tallinas uz Grankanāriju lidojumi notiek katru sestdienu, un programmu plānots īstenot līdz pat maijam. Lai atlidotu uz Grananāriju, šobrīd nepieciešams vien tik daudz, kā iegādāties lidojumu un rezervēt naktsmītni, kā arī uzrādīt ne agrāk kā 72 stundas pirms ierašanās galamērķī veiktu PCR testa rezultātu. Tam, protams, jābūt negatīvam. Tests jāuzrāda gan lidostā pie reģistrācijas, gan arī viesnīcā, kā arī jāaizpilda vietējā spāņu “kovidpase” – elektroniskā anketa, un jāsaņem qr kods.

Labi izprotot, ka Grankanārija ir vairāk iecienīts galamērķis ziemas sezonā, Flytocanarias.com plāno arī vasaras sezonu. Un šobrīd ir grandiozi plāni – sākt čarterprogrammu uz ekskluzīvo Spānijas salu Ibizu, kā arī uz Malagu.

Protams, šobrīd biznesa plānus tūrismā koriģē pandēmija. Flytocanarias.com negrasās apstāties pie Baltijas valstīm, bet attīstīt arī virzienus no Ungārijas, Rumānijas un citām valstīm.

Raksts tapis sadarbībā ar www.flytocanarias.com un www.grancanaria.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars  Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43814206sec.