TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Bezalkoholisko dzērienu ražotājs «LYRE’s» novērtēts 100 miljonu britu mārciņu apmērā

Zīmols LYRE’s tikai divus gadus atpakaļ sācis iekarot globālo dzērienu tirgu, bet jau izcīnījis vadošās pozīcijas bezalkoholisko alkohola atdarinājumu segmentā. 24 mēnešu laikā tas augstu novērtēts ne tikai klientu lokā, bet arī pasaules finanšu tirgū. LYRE’s Spirit Co atzīts par vērtīgāko uzņēmumu savā nišā, uz globālās skalas sasniedzot 100 miljonu britu mārciņu atzīmi. Šis sasniegums panākts pateicoties investoru uzticībai, un šobrīd 13 dzērienu veidi ir pieejami jau 43 valstīs. Ar jaunajiem sasniegumiem kabatā un investoru atbalstu LYRE’s plāno paplašināt savu eksportu vēl 17 valstīs, nesot līdzi jaunus produktus un pētījumos balstītu ražošanas attīstību. GEMOSS ir šī zīmola dzērienu oficiālais izplatītājs Latvijā.

Vadošie investori šajā finansēšanas posmā ir ASV reģistrētais Morgan Creek Capital Management (Alibaba, SpaceX, Lyft, Drizly NinjaVan un Allbirds agrīnais atbalstītājs) un Bitburger Ventures (Vācijas alus darītavas dinastijas investors). Šie uzņēmumi pievienojas esošajiem investoriem, DLF Venture, VRD Ventures, SFO GmbH, Maropost Ventures un Döhler Ventures, kuri visi ir turpinājuši atbalstu vai palielinājuši savas pozīcijas.

Kā digitāli aktīvam zīmolam pārdošana tiešajam patērētājam šobrīd veido ievērojamus 48% no ieņēmumiem, bet Lyre’s ir izveidojis arī spēcīgas sadarbības ar WeightWatchers un vairāk nekā 20 lielākajiem mazumtirgotājiem. Tas ir pieejams British Airways un United Airways reisos, kā arī arvien biežāk zīmola produkti tiek pastāvīgi iekļauti pasaules 50 labāko bāru, restorānu un dzērienu kartēs. Šie uzņēmumi ietver Atlas, Manhattan un Tippling Club bārus Singapūrā, pagājušā gada populārāko pasaules bāru Maybe Sammy, kas atrodas Sidnejā, un respektablas kulinārijas grupas, piemēram, Nobu, Australia’s Rockpool Group un pat Vegas Casino Hotels, piemēram, The Sahara, The Cosmopolitan un Virgin.

LYRE’s līdzdibinātājs Marks Livings (Mark Livings), atklāj, ka “divu gadu tirdzniecības perioda novērtējuma atskaite 100 miljonu mārciņu apmērā ir aizraujošs sasniegums. Bezalkoholisko un zema alkohola satura dzērienu kategorija jau veido 3% no visa dzērienu tirgus. Tiek prognozēts, ka līdz 2024. gadam tā pieaugs līdz 31%. Alkohola patēriņš samazinās – mileniāļu paaudze alkoholu patērē par 20% mazāk nekā viņu vecāki tajā pašā vecumā. Patērētāji izdara veselīgākas izvēles attiecībā uz pārtikas un dzērienu kategorijām, izvirzot nemainīgi augstas prasības attiecībā uz garšu un sociālo pieredzi.”

LYRE’s nepieņem kompromisus – aizstājot augstvērtīgu stipro alkoholu kokteiļos ar LYRE’s , tiek iegūta dzēriena garša, kas ļāvusi tam patiesi noticēt ne tikai klientiem, bet arī investoriem, veicinot straujāko uzņēmuma izaugsmi pasaules mērogā. Ar 13 augstākās kvalitātes bezalkoholiskajiem stiprajiem dzērieniem iespējams pagatavot 90% no pasaulē populārākajiem kokteiļiem. Katrs dzēriena veids gluži zinātniski pietuvināts tā atdarinātajam oriģinālam.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13154292sec.