TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Novatours»: Visi lidojumi notiks saskaņā ar plānu

Latvijas valdībai izsludinot ārkārtās situāciju un 2021. gada 20. oktobrī izlemjot par stingrākiem ierobežojumiem, kas spēkā būs no 21. oktobra līdz 14.novembrim, bet kas nav attiecināmi uz ceļošanas ierobežošanu, Baltijas valstīs lielākais tūroperātors “Novatours” paziņo par ceļojumu organizēšanas turpināšanu un norāda, ka ceļotājiem nav jāuztraucas par plānotajiem braucieniem, visi lidojumi notiks saskaņā ar plānu.   

Tūroperators uzskata, ka pārdomātai ceļošanai šobrīd nav šķēršļu, ierobežojumus ceļojumu organizēšanai no valsts puses nesaskata un aicina Latvijas ceļotājus nešaubīties - tuvāk plānotie ceļojumi uz Ēģipti, Kanāriju salām un arī citiem rudens, ziemas galamērķiem notiks.  

“Mēs redzam, ka mūsu klienti ir iemācījušies sadzīvot ar jauno ikdienas realitāti. Trīs Baltijas valstu grupai “Novaturas” trešais ceturksnis bija ļoti aktīvs, kas pierāda, ka cilvēki vēlās ceļot un ir gatavi pieņemt visus noteikumus un ierobežojumus gan ārvalstīs, gan atgriežoties Latvijā. ES digitālais COVID sertifikāts ir stabilizējis ceļošanas noteikumus, un tas ir pavēris iespēju ceļot drošāk lielākam skaitam cilvēku. Ceļotājiem ir viegli pieejami testēšanās pakalpojumi. Daudzās valstīs testus var veikt lidostās. Tāpat apdrošināšanas sabiedrības un bankas ir pielāgojušās jaunajām izmaiņām un piedāvā īpašu apdrošināšanu pret Covid-19, kas sedz ārstēšanas izmaksas gadījumā, ja ceļotāji inficējas ar vīrusu,” stāsta “Novatours” vadītāja Audrone Keinīte (Audronė Keinytė).

A. Keinīte arī norāda, ka visi tūroperātora piedāvātie brīvdienu galamērķi ir pilnībā pielāgoti jaunajai ceļojumu realitātei, un tajos ir ieviesti drošības un higiēnas protokoli, kas ir obligāti visiem tūrisma nozares segmentiem: viesnīcām, restorāniem, labsajūtas centriem, transporta pakalpojumu sniedzējiem utt. Tāpat visos galamērķos ir pieejams “Novatours” pārstāvis, kas ir gatavs palīdzēt ceļotājiem jebkurā diennakts laikā.

Ceļojumu organizēšana tūroperatora grupai vienmēr ir rūpīgi izsvērts, pārdomāts un atbildīgs lēmums, kas balstīts uz iesaistīto valstu atbildīgo iestāžu lēmumiem, noteikumiem un rekomedācijām, kā arī esot nemitīgā saziņā ar ārvalstu partneriem, jo klientu drošība uzņēmumam vienmēr ir bijusi pirmajā vietā.  

Rūpējoties par savu klientu drošību un veidiem, kā ceļošanu darīt mazāk satraucošu un elastīgāku mainīgajos apstākļos, tūroperators ir ieviesis divus jaunus papildpakalpojumus - Covid Pauze un Pašizolācijas Pauze - kas abi ļauj elastīgi mainīt iepriekš plānoto ceļojumu, ja pirms izbraukšanas tiek konstatēta saslimšana ar vīrusu vai ir nācies būt kontaktā ar inficētu cilvēku.

Par šobrīd ceļošanai nepieciešamie dokumentiem tūroperators skaidro sekojoši.

●    Šobrīd, lai dotos ceļojumā, ir nepieciešams personu apliecinošs dokuments, ceļojuma biļete, vakcinācijas vai izslimošanas sertifikāts, vai negatīva Covid-19 testa apliecinājums, kā arī, atkarībā no ceļojuma galamērķa, var būt nepieciešams aizpildīt īpašas veidlapas par uzturēšanos galamērķī.

●    Saskaņā ar 2021. gada 21. oktobrī spēkā stājušamies noteikumiem, tiem ceļotājiem, kuri ieradīsies Latvijā vai izlidos no Latvijas laikā līdz plkst.05:00 vai pēc pl.20:00 papildu jau ierastajiem ceļošanas dokumentiem būs nepieciešams vēl viens dokuments - pašapliecinājums par pamatotu došanos ārpus dzīvesvietas.

●    Atgriežoties Latvijā, visiem ceļotājiem ir pirms iebraukšanas Latvijā nepieciešams aizpildīt elektronisku apliecinājuma anketu vietnē Covidpass.lv.

“Mēs ļoti ceram, ka arvien vairāk nevakcinēto cilvēku radīs motivāciju veikt vakcinācijas procesu, lai visi kopā mēs varam stiprināt ne tikai Latvijas, bet visas pasaules imunitāti,” aicina A.Keinīte.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47502398sec.