TŪRISMA BIZNESS | Bizness

LIVE RĪGA un «airBaltic» uzsāk Rīgas reklāmas kampaņu

20. aprīlī Rīgas investīciju un tūrisma aģentūra (LIVE RIGA) un lidsabiedrība airBaltic uzsāk plašu Rīgas kā brīvdienu ceļojuma galamērķa reklāmas kampaņu Vācijā, Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā un Dānijā. Kampaņas mērķis ir aicināt izmantot tiešos avio lidojumus uz Rīgu un pavadīt šeit garās brīvdienas vasarā.

“Pēc diviem gadiem, kas aizvadīti Covid-19 pandēmijas ēnā, šobrīd īpaša uzmanība jāvelta tūrisma un viesmīlības nozares atlabšanai. Mūsu mērķis ir iespējami ātrāk veicināt ārvalstu tūristu atgriešanos Rīgā, lai palīdzētu uzņēmumiem atgūties pēc krīzes. Vācija un Ziemeļeiropas valstis Rīgai ir nozīmīgākie tūrisma tirgi, un šobrīd ir jāfokusējas uz spēcīgu sadarbību veidošanu, apvienojot resursus un labāko pieredzi, lai pēc iespējas efektīvāk uzrunātu mūsu mērķauditoriju. Tādēļ esmu gandarīts par veiksmīgu sadarbību ar airBaltic mūsu kopīgo mērķu sasniegšanai,” Mārtiņš Staķis, Rīgas domes priekšsēdētājs.

Ziemeļvalstu un Vācijas tūristiem Latvijas galvaspilsēta ir finansiāli ļoti labvēlīgs galamērķis. Lielākā daļa pilsētas apskates objektu atrodas tuvu viens otram, kvalitatīvas viesnīcas ir pieejamas visās cenu amplitūdās, kā arī airBaltic piedāvā izdevīgus lidojumus uz Rīgu.

“Jau ziemas sezonā varējām novērot, ka pieaug Ziemeļvalstu un Vācijas tūristu interese par Rīgu kā savu galamērķi īsajām nedēļas nogalēm vai svētku brīvdienām Rīgā. Tagad mums ir svarīgi šo interesi uzturēt un izcelt, ka Latvijas galvaspilsēta ir lielisks galamērķis vasaras sezonā. Mēs esam pārliecināti, ka, pateicoties veiksmīgajai sadarbībai ar LIVE RIGA, reklāmas kampaņas sasniegs noteikto mērķauditoriju un lidojumu rezervāciju apjoms palielināsies,” Martins Gauss (Martin Gauss), airBaltic izpilddirektors.

Reklāmas kampaņa norisināsies vismaz 6 nedēļas dažādās sociālo mediju un ceļošanas interneta platformās. Ieteikumi ceļotājiem apkopoti ceļvedī “72 stundas Rīgā”, kurā ietverti ieteikumi gan kultūras un mākslas baudīšanai, gan gastronomiskiem piedzīvojumiem un aktīvai atpūtai.

Pēdējo pāris gadu laikā Rīgas vārds arvien biežāk izskan dažādos populāros tūrisma ceļvežos un topos, tādejādi Latvijas galvaspilsētu popularizējot kā šķietami neierastu brīvdienu galamērķi pretstatā citām lielajām Eiropas metropolēm. Reklāmas kampaņas ietvaros kā viens no mērķiem ir parādīt Rīgu ne tikai kā lielisku vietu, kur piedzīvot Vecrīgas maģiju un Jūgendstila arhitektūras pērles, bet arī to, ka Rīgai noteikti ir potenciāls kļūt par negaidītu gastronomisko piedzīvojumu meku. To pierāda vairāku Rīgas uzņēmumu iekļūšana prestižos topos - “Street Pizza” picērija ir iekļauta Eiropas labāko picēriju topā, kā arī pavisam nesen “Rocket Bean Roastery” un “Zvaigzne CAFE” iekļuvušas Eiropas 50 labāko kafijas bāru topā.

Neskatoties uz izaicinājumiem, ar ko tūrisma nozares sastopas Ukrainas kara ietekmē, uz vasaras sezonu var raudzīties ar piesardzīgu optimismu. Karš ir negatīvi ietekmējis grupu ceļotāju plānus, tāpēc lielāka nozīme šovasar būs individuālajiem ceļotājiem no kaimiņvalstīm, Vācijas un Ziemeļeiropas valstīm.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
Latvija 20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46718192sec.