TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«airBaltic Pilotu akadēmija» rīko atvērto durvju dienu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 4. novembrī, plkst. 13.00 rīkos atvērto durvju dienu Pilotu akadēmijā. Šajā pasākumā apmeklētājiem būs iespēja iegūt informāciju par akadēmiju, tās programmu un konsultācijas pie airBaltic Training pārstāvjiem. Pasākums norisināsies airBaltic apmācību centrā lidostā Rīga, Pilotu ielā 6.

Atvērto durvju dienu mērķis ir informēt par airBaltic pilotu uzņemšanu, pieteikšanās procesu, studijām un pilotu profesiju. Sniegt informāciju, kā sagatavot labu pieteikumu un tikt izraudzītam par kadetu, iegūt informāciju par dažādiem studiju posmiem, teorijām un praktiskās lidošanas nodarbībām, pilotu darba dzīvi, atalgojumu un daudz ko citu. Tāpat apmeklētājiem būs iespēja izmēģināt lidmašīnas vadīšanu Diamond simulatorā.

Facebook lapā atzīmējot “Došos”, katrs interesents piedalīsies konkursā, kurā tiks izlozēta balva – 1 stunda Diamond simulatorā divām personām.

Šobrīd kopumā airBaltic Pilotu akadēmijā ir 72 aktīvi studenti. Vairums studentu ir no Baltijas valstīm, taču ir arī studenti no citām ES valstīm, tai skaitā Vācijas, Francijas, Somijas, Spānijas un Itālijas. Vairāk nekā 10% airBaltic Pilotu akadēmijas studentu ir sievietes. Līdz šim pēc absolvēšanas airBaltic pievienojušies 64 studenti.

Kopš 2022. gada maija airBaltic Pilotu akadēmija uzlabojusi maksājumu struktūru tās komerciālo pilotu studiju programmai. Tādējādi tagad pēc veiksmīga uzņēmuma vērtējuma saņemšanas airBaltic finansēs ievērojamu daļu no studiju maksas.

airBaltic Pilotu akadēmijas studentiem tagad būs jāsedz mācību maksa līdz privātās pilota licences iegūšanai, šīm izmaksām veidojot aptuveni 15 000 eiro. Pēc airBaltic pilotu novērtējuma saņemšanas un kļūšanas par uzņēmuma darbinieku lidsabiedrība nodrošinās finansējumu pārējām studijām.

Plašāka informācija par airBaltic Pilotu akadēmiju: www.pilotacademy.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55344701sec.