TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Tez Tour»: tūristi rezervējuši jau 47% no kompānijai 2023. gada vasaras sezonā pieejamā ceļojumu apjoma

Latvijas vadošajam tūrisma operatoram Tez Tour rezervēti 47% no visa 2023. gada vasaras sezonai pieejamā ceļojumu apjoma – šis vērā ņemamais rādītājs sasniegts, kopš 2022. gada oktobrī tika uzsākta ceļojumu pārdošana nākamajai vasaras sezonai, informē uzņēmumā.

“Jau no pērnā gada nogales, kad sākās gaidāmās vasaras sezonas ceļojumu iepriekšpārdošana, mēs novērojām, ka pieprasījums pēc ceļojumiem saglabājas nemainīgi augsts. Cilvēki iegādājās gan šīs ziemas sezonas, gan jau tuvās vasaras sezonas ceļojumus ar avioreisiem līdz pat oktobra beigām,” stāsta Tez Tour valdes priekšsēdētājs Konstantīns Paļgovs.

K. Paļgovs arī piebilst, ka starptautiskajā tūrisma izstādē-gadatirgū Balttour, kas šogad notika pēc divu gadu pārtraukuma, apmeklētāju skaits bija ievērojams. “Bija sajūta, ka cilvēki alkst pēc ceļojumiem un jaunu galamērķu apgūšanas, tostarp viņi [ceļotāji] ir vēl vairāk sapratuši, cik lielas priekšrocības sniedz ceļojumu iegāde agrās rezervēšanas akciju laikā,” akcentē Tez Tour valdes priekšsēdētājs.

Tūrisma izstādes-gadatirgus Balttour laikā Tez Tour klienti rezervēja vairāk nekā 600 ceļojumus, vidēji 600-750 € vērtībā uz vienu personu. “Kopumā mēs esam apmierināti ar pārdošanas rezultātiem, kurus sasniedzām Balttour. Burtiski divas dienas pirms izstādes mēs atklājām pārdošanu papildu čarterreisiem uz ceļotāju ļoti pieprasīto galamērķi Antalju – šie čarterreisi sadarbībā ar nacionālo aviokompāniju airBaltic tiks veikti sestdienās – aprīļa-jūnija un septembra-oktobra periodos. Tādējādi katru nedēļu mums būs līdz 5 lidojumiem uz Antalju, bet sestdienās – pat 2 čarterreisi,” saka K. Paļgovs.

Tez Tour gaidāmajā vasaras sezonā būs arī vairāki jaunumi – pēc 4 gadu pārtraukuma atkal tiks veikti čarterreisi uz Rimini (Itālija), savukārt tieši šīs vasaras sezonas aktuālie jaunumi un galamērķi būs Sardīnijas (Itālija) un Halkidiki (Grieķija) salas. Kopumā vasaras sezonas ceļojumu virzienu skaits (12 maršruti) pārsniegs to piedāvājumu, kāds bija sezonās pirms pandēmijas.

Lai gan patlaban uzņēmums fiksē stabilu pieprasījumu pēc ziemas un vasaras sezonu ceļojumiem, taču, saprotams, ka pašlaik ir pāragri runāt par to, kā sezona izvērtīsies kopumā. Pēdējo 3 gadu laikā iegūtā pieredze liek situācijai tūrisma tirgū sekot nepārtraukti un ļoti ātri tai adaptēties.

“Lai kāds arī būtu 2023. gads kopumā, Tez Tour galvenās prioritātes paliek nemainīgas – nodrošināt mūsu klientiem augstākās kvalitātes ceļojumus sadarbībā ar mūsu labākajiem sadarbības partneriem,” uzsver Tez Tour valdes priekšsēdētājs.

Starptautiskais tūrisma operators Tez Tour Latvijā strādā kopš 2002. gada. Tez Tour organizē ceļojumus uz dažādām pasaules valstīm. No Latvijas Tez Tour nodrošina lidojumus uz Itālijas, Austrijas, Spānijas, Andoras, Turcijas, Grieķijas, Ēģiptes, Kipras, Bulgārijas, AAE, Taizemes, Maldīvijas, Kubas, Dominikānas u.c. valstu kūrortiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Tez Tour Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.49862194sec.