Maija sākumā Biķerniekos Baltijas drifteri atklās 2017.gada sezonu

Betsafe Baltijas drifta sezona šogad iesāksies ar vērienīgām, starptautiskām, divu dienu sacensībām, Biķerniekos, lielajā trases konfigurācijā. 6.maijā, Biķerniekos, notiks Betsafe Baltijas drifta čempionāts, kurš sevī ietvers- Latvijas, Igaunijas, Lietuvas PRO drifta čempionātus. 7.maijā notiks sezonas atklāšana Betsafe Latvijas drifta kausam un Igaunijas drifta kausam, street un proam klasēs.

Īpaša šī Baltijas drifta sezonas atklāšana būs ar to, ka sacensības atklāšanas sacensības, pēc divu gadu pauzes, atkal tiks aizvadītas Biķernieku lielajā drifta trases daļā, jeb pie tribīnēm. PRO klasei tiks dota iespēja atklāt sacensības ar gan braucējiem, gan skatītājiem iemīļoto standarta PRO klases konfigurāciju, bet Street un Proam klasēm, ar konfigurāciju "no tiltiņa". Zinot Baltijas PRO un Proam pilotu līmeni, šīs sacensības noteikti paliks atmiņā ar iespaidīgu sniegumu.

Dalībnieku reģistrācija ir jau uzsākta, Pro klasē uz starta stāsies spēcīgākie Baltijas piloti, pašlaik jau reģistrējušies 18 dalībnieki, plānots, ka uz starta izies ap 35 dalībniekiem.

Šogad lielus pārsteigumus sagādās arī ProAm klase, jo sezonas atklāšanā latviešiem stāsies pretī spēcīgie Igauņu proam klases braucēji, kuri aizvadīs Latvijā savu pirmo ieskaites posmu, un ir gatavi uzsākt sezonu ar uzvarām. Šobrīd Baltijas drifta sezonas atklāšanai ir reģistrējušies kopā jau 55 dalībnieki, vairāk par dalībniekiem organizatori informēs sacensību relīzēs, pilnu dalībnieku sarakstu un visu informāciju par sacensībām iespējams iegūt Facebook- Latvian drift page lapā un www.driftlatvia.com

Drifta sezonas atklāšana sāksies ar treniņu dienu, kura noteikta 5.maijā, kad jau no 12:00 dienā visas klases aizvadīs, gan treniņus, gan tehnisko komisiju.
6.maijā, rīts iesāksies ar oficiālajiem treniņiem PRO klasei, sacensību atklāšana noteikta uz 12:00 ar oficiālo atklāšanas ceremoniju, pēc kuras turpināsies kvalifikācijas braucieni un tad tandēmu fināli.

7.maijā, oficiālā sacensību atklāšana ir noteikta uz 13:00, ar dalībnieku parādi, bet skatītāji, aicināti ierasties jau no 11:00 kad sāksies street klases kvalifikācijas braucieni. Pēc oficiālās atklāšanas notiks proam klases kvalifikāciju braucieni, un abu klašu tandēmu fināli.

Abas dienas darbosies arī bērnu laukumiņš, un citas aktivitāšu iespējas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.560467sec.