Latvijas izcilākie autosportisti un BMW M sērijas spēkrati pierūcina Biķerniekus

No 4. līdz 6.jūlijam Rīgā, Biķernieku sporta kompleksa trasē, norisinās ekskluzīvas BMW M dienas, kuru laikā pieredzējušu un Latvijā pazīstamu autosportistu vadībā dalībniekiem pašiem uz savas ādas ir iespēja izjust BMW M3 un M4 modeļu jaudu, gan pārliecinoties par sportistu meistarību, gan pašiem sēžoties pie auto stūres, pastāstīja "Inchcape Motors Latvia" BMW grupas vadītājs Ivars Norvelis.

Trasē savas iemaņas demonstrē Latvijas autosportistu zieds - Konstantīns Calko, Andis Neikšāns, Jānis Baumanis, Vladislavs Šlēgelmilhs, Mārtiņš Sesks, Ralfs Sirmacis, Gvido Elksnis, Ivars Caune un Ivars Vasaraudzis.

Viņi arī dalās pieredzē un instruē pasākuma dalībniekus, sēžot blakus un stāstot, kā visveiksmīgāk izbraukt starptautiski augstu novērtēto un nebūt ne tik vienkāršo Biķernieku trasi.

"BMW M auto varētu salīdzināt ar uzticamu un augsta kaluma sportistu - ar šīs klases auto var vienlīdz droši pārvietoties pilsētā,  pa taisniem un mierīgiem ceļa posmiem, kā arī izbaudīt asākus līkumus, driftu un jaudu sporta trasē," sacīja Norvelis.

Viņš arī piebilda, lai atgādinātu, ka autosports ir paredzēts vien profesionālām trasēm, jau trešo gadu BMW M dienu dalībniekiem ir iespēja iejusties autosportista ādā un pilnībā izbaudīt automašīnu.

Īpašus veiklības braucienus sagatavojuši Šlēgelmilha vadītā sporta kompleksa "333" komanda, kur ikviens var pārbaudīt savas automašīnas vadīšanas prasmes un reakciju. Savukārt pasākuma dalībnieku pulsu straujāku dara "Taxi" braucieni, kuros pieredzējušie autosportisti demonstrē gan savu profesionalitāti, gan BMW M jaudu.

BMW M3 un M4 ir vieni no pieprasītākajiem  un ilgāk ražotajiem M sērijas spēkratiem. BMW M3 pērn nosvinēja savu trīsdesmito gada dienu un savā klasē saņēma starptautiski atzīto sporta automašīnu balvu "Sport Auto Awards". Turklāt tieši M3 debitēja Toma Krūza filmā "Neiespējamā Misija: Slepenā nācija" un kopā ar slaveno aktieri gozējās uz sarkanā paklāja filmas pirmizrādē. Tikmēr M4 modelis ir jaunais un daudzsološais DTM ("Deutsche Tourenwagen Masters") sacīkšu iekarotājs.  

Starp citu, Latvijā BMW M dienas norisinās līdztekus pasaulē izcilākajam tūringa braucēju sacīkstēm DTM. Jūlija pirmajā nedēļas nogalē DTM posms norisinājās Norisringā, Vācijā, kur BMW M4 komanda pēc 25 gadu pauzes tieši šajā posmā atkal ieņēma godpilno pirmo vietu uz podesta, tādējādi nosvinot 75. uzvaru DTM posmu uzvaru un pierādot BMW M sportisko garu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13636088sec.