«Volvo S60» un «Volvo V60» novērtē ar 5 zvaigznēm

2018. gada Euro NCAP drošības testā jaunais Volvo sedans S60 un universālis V60 saņēmis maksimālo – piecu zvaigžņu novērtējumu, turpinot citu Volvo modeļu uzvaras gājienu šādās pārbaudēs.

Ar šo panākumu Volvo Cars kārtējo reizi apstiprina savu izcilo reputāciju automobiļu drošības jomā. Ikviens testētais Volvo modelis, kas šobrīd ir pieejams tirdzniecībā, sākot ar kompakto hečbeku V40 un beidzot ar lielo SUV XC90, ir aprīkots ar piecu zvaigžņu drošības tehnoloģijām.

2018. gadā Euro NCAP ieviesa visstingrāko testēšanas procedūru savas darbības vēsturē – tajā tika iekļauti jauni un sarežģītāki izaicinājumi attiecībā uz drošības tehnoloģijām, tostarp velosipēdistu noteikšanu, iedarbinot automātisko bremzēšanu, un brīdinājuma sistēmu ar joslas saglabāšanas palīgsistēmu. V60 un S60 ir vieni no drošākajiem automobiļiem, kas testēti atbilstoši jaunajai procedūrai.

"Šis rezultāts pierāda, ka Volvo Cars joprojām ir nozares līderis drošības jomā, vienmēr esot soli priekšā konkurentiem jauno tehnoloģiju attīstībā," saka Volvo Cars drošības centra vadītāja Malina Ekholma. "Neatkarīgi no izvēlētā Volvo modeļa, jūs vienmēr varat būt droši, ka jūs un jūsu tuvinieki brauc ar vienu no drošākajiem automobiļiem tirgū."

Volvo Cars izstrādātā platforma Scalable Product Architecture (SPA) un drošības tehnoloģijas vieno S60 un V60 ar lielāko brāli XC60 un 90. sērijas flagmaņiem.

Visu Volvo standarta aprīkojumā tiek uzstādīta Volvo Cars aktīvās drošības pakete City Safety ar tehnoloģiju Autobrake. Lai mazinātu iespējamās sadursmes sekas, pirmoreiz pasaulē modeļa S60 un V60 sistēma City Safety iedarbina arī automātisko bremzēšanu. City Safety joprojām ir vienīgā automobiļu drošības sistēma, kas palīdz atpazīt gājējus, riteņbraucējus un lielus dzīvniekus.

V60 prezentācija notika šogad, tam vispiemērotākajā vidē – uz piebraucamā ceļa pie kādas ģimenes mājas Stokholmā. Modelis izceļ Volvo Cars ģimenes universāļu tradīcijas, rūpējoties par daudzajām mūsdienu ģimenes dzīves vajadzībām un situācijām.

Šovasar Volvo Cars iepazīstināja ar jaunās paaudzes sporta sedanu S60. Dinamiskais S60 ir pirmais Volvo, kas netiek aprīkots ar dīzeļdzinēju – šādi tiek apliecināta nozares līdera apņemšanās ieviest modeļus ar elektropiedziņu un ilgtermiņā aizstāt tradicionālos iekšdedzes dzinējus. Tas ir pirmais Volvo, kas tiks ražots Amerikas Savienotajās Valstīs – uzņēmuma pirmajā ražotnē ASV, kas atrodas Čārlstonas apkaimē, Dienvidkarolīnā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.59773779sec.