«Porsche» veido fantāzijas kosmosa kuģi filmai «Zvaigžņu kari: Skaivokera atdzimšana»

Uzņēmumu Porsche AG un "Lucasfilm" projektētāji kopīgi veido fantāzijas kosmosa kuģa modeli, kas tiks prezentēts filmas "Zvaigžņu kari: Skaivokera atdzimšana" pasaules pirmizrādē. Sporta automobiļu ražotājs un ASV kinostudija, kas ir slavena ar "Zvaigžņu karu" filmām, speciāli apvienojās, lai izveidotu kosmosa kuģi gaidāmās "Zvaigžņu karu" filmas, kas noslēgs Skaivokeru sāgu, atbalstam.

"Ir ļoti aizraujoši izstrādāt kosmosa kuģi ar skaidriem Porsche konstrukcijas gēniem," saka Porsche AG dizaina nodaļas viceprezidents Mihaēls Mauers. "Varbūt pirmajā acu uzmetienā šķiet, ka abiem nav daudz kopīgu elementu, tomēr abām vidēm ir līdzīga projektēšanas filozofija. Ciešā sadarbība ar "Zvaigžņu karu" māksliniekiem inscenētājiem mums ir ļoti vērtīga — esmu pārliecināts, ka abas puses būs lielas ieguvējas no šīs apmaiņas."

"Zīmoli "Zvaigžņu kari" un Porsche ir iemīļoti visā pasaulē lielā mērā to leģendāro dizainparaugu dēļ," saka "Lucasfilm" viceprezidents, radošais izpilddirektors un atbildīgais par visa "Zvaigžņu karu" franšīzes mākslinieciskā noformējuma pārraudzību Dags Čians. Ar šo projektu mēs apvienojam abas vides: tāltālas galaktikas eksotisko filmas inscenējumu un precīzo darbu, kas tiek ieguldīts saviļņojošo Porsche sporta automobiļu izstrādē. Domājams, ka šajā sadarbībā tiks izstrādāts inovatīvs projekts, kas apvienos labāko no abiem zīmoliem, lai radītu jaunu, aizraujošu kosmosa kuģi, kas ir Porsche un "Zvaigžņu karu" cienīgs."

Tuvākajās nedēļās projektēšanas grupa regulāri tiksies Štutgartē un Sanfrancisko, Kalifornijā, lai izstrādātu kosmosa kuģi un izveidotu atbilstīgu modeli.

Līdztekus sabiedrības iepazīstināšanai ar šo modeli filmas "Zvaigžņu kari: Skaivokera atdzimšana" pirmizrādē decembrī Porsche pasākumā demonstrēs arī savu pirmo pilnīgi elektrisko automobili Taycan, kas tika izlaists septembra sākumā. Eiropā Taycan nonāks pie klientiem no 2020. gada sākuma.

Abu zīmolu cienītāji var sekot līdzi aizraujošajam kosmosa kuģa izstrādes procesam vietnē thedesigneralliance.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.88246107sec.