Kā Ziemassvētkos var pārsteigt īstenus auto fanus?

Ziemassvētkos ļoti daudz vēlas saņemt dāvanu, kas patiesi iepriecinātu. Kā ielīksmot kārtīgu auto fanu, ja šķiet, ka visas idejas jau izsmeltas citos svētkos?

Varbūt pienācis laiks aksesuāriem, kas, tāpat kā pats auto, liecina par īpašnieka dzīvesstilu, pauž estētiskos uzskatus un vienlaikus var būt arī funkcionāli un atvieglot ikdienu! Lai dāvanas saņēmējam auto lietošanas pieredzi padarītu vēl patīkamāku, Mercedes-Benz AG un Daimler Truck AG ģenerālpārstāvis Latvijā SIA "Domenikss" apkopojis TOP3 dāvanu idejas tiem, kam auto ir dzīvesstils.

Oriģinālie diski ar dizaina risinājumiem

Oriģinālie diski un riepas vienmēr būs droša izvēle ar garantētu kvalitāti un par izdevīgu cenu, uzsver Mercedes-Benz AG un Daimler Truck AG ģenerālpārstāvja Latvijā SIA "Domenikss" Loģistikas un rezerves daļu nodaļas vadītājs Uldis Piekuss. Autorizētie servisi nodrošina profesionālu un ērtu riepu un riteņu apkopi, pareizu riteņu maiņu un arī uzglabāšanu. Tas palīdz auto īpašniekam ietaupīt laiku, vietu un darbu, turklāt ļauj justies pārliecinātam, ka automašīnai ir uzmontētas perfekti piemērotas riepas.

"Piemēroti riteņi papildina ikvienu dizainu. Viens no spilgtākajiem piemēriem mūsu pašu salonā ir jaunais GLE, kam tagad ir pieejami īpaši lieli riteņi – no 18 līdz pat 22 collām. Taču arī citu marku auto īpašnieki noteikti novērtē diskus, kas piemeklēti atbilstoši tieši viņu automašīnu dizainam," atklāj Uldis Piekuss un piebilst, ka vēl viena zīmola riteņu priekšrocība ir oriģinālie disku dizaina risinājumi dažādām gaumēm – no atturīgi eleganta līdz izteikti ekskluzīvam. Labs dīleris piedāvās arī zīmola izstrādātos riteņu tīrīšanas līdzekļus, kas atbrīvos riteņus no netīrumiem, bremžu putekļiem un eļļas traipiem un pasargās uzgriežņus no rūsēšanas.

Oriģinālie kopšanas līdzekļi

Piesātināta un mirdzoša krāsa, glancēti riepu diski, perfekti tīrs un svaigs salons, kristāldzidri logi – kurš gan nevēlas pēc iespējas ilgāk saglabāt jauna auto sajūtu! Oriģinālie kopšanas līdzekļi ir maksimāli efektīvi un vienlaikus arī saudzīgi – tie ir ideāli saderīgi ar katru konkrēto auto.

"Uzdāvinot kādam oriģinālos kopšanas līdzekļus, varat justies droši, ka šī cilvēka auto saglabās savu vizuālo stāvokli gadiem ilgi un tiks pasargāts no vides nelabvēlīgās ietekmes. Šobrīd pieejami kopšanas un tīrīšanas līdzekļi plašam auto detaļu klāstam – no visu veidu plastmasas paneļiem līdz riteņiem un logiem. Jaunās paaudzes logu tīrītāji efektīvi notīra ceļa netīrumus, silikonu, dīzeļa kvēpus, karsto vasku, insektus un putnu radītos netīrumus, turklāt padara logu tīrītāju darbību klusāku. Pieejami arī dažādi oriģinālie līdzekļi auto krāsas tīrīšanai un pulēšanai, logu šķidruma koncentrāti un līdzekļi logu atkausēšanai, kas spēj tikt galā pat ar milimetru biezu ledu -15 grādu salā," stāsta Uldis Piekuss, piebilstot – par auto ir ne tikai jārūpējas, tas ir arī jālutina. Tāpēc dažādi auto skaistumkopšanas līdzekļi sildīs ikviena krietna auto īpašnieka sirdi.

Stilīgi aksesuāri

Ikviens zīmols rūpējas arī par to, lai kvēlākie zīmola fani varētu ne tikai sapost savu auto, bet arī paši savās ikdienas gaitās apliecināt piederību noteikta zīmola cienītāju lokam. "Katrs sevi cienošs zīmols piedāvā gan tehniskos aksesuārus, kas paredzēti automobilim, gan dzīvesstila aksesuārus. Katram modelim ir izstrādāts savs aksesuāru klāsts – drēbju pakaramie, paklājiņi, salona gaisa atsvaidzinātāji, bērnu sēdekļi, divriteņu turētāji, aukstumkastes, buferu aizsargi, bagāžas nodalījuma kastes un daudz kas cits," saka SIA "Domenikss" Loģistikas un rezerves daļu nodaļas vadītājs Uldis Piekuss. Tāpat kā automašīnas, arī zīmolu kolekcijas produkti parasti atbilst visaugstākajiem dizaina un kvalitātes standartiem.

Savukārt personiskie dzīvesstila aksesuāri – pulksteņi, apģērbi, saulesbrilles, atslēgu piekariņi, ādas somas, lietussargi, cepures u. c. – mūsdienās ir daudz vairāk nekā suvenīri ar firmas logo: tie iemieso klasiski modernas un nemirstīgas dizaina formas un ir gatavoti no augstvērtīgiem materiāliem, tāpēc būs izcili piemērota dāvana prasīgam estētam, kura dzīves lielākā kaislība ir auto.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Latvija
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


1st-studio.com
,


Europcar
,


Park Hotel Latgola semināru telpas
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.32137108sec.