«Volvo Cars» auto kļūs pilnībā elektriski līdz 2030. gadam

Uzņēmums Volvo Cars ir apņēmies kļūt par līderi ātri augošajā premium klases elektrisko automašīnu tirgū un plāno kļūt par pilnībā elektrisku automašīnu ražošanas uzņēmumu līdz 2030. gadam.

Tad uzņēmums paredz pārdot tikai pilnībā elektriskas automašīnas un pakāpeniski izslēgt no sava globālā piedāvājuma visas automašīnas ar iekšdedzes dzinēju, ieskaitot hibrīdus.

Uzņēmuma pārveidošanās par pilnībā elektrisku automašīnu ražotāju ir daļa no tā ambiciozā klimata plāna, kas ir vērsts uz pastāvīgu dzīves cikla oglekļa pēdas samazināšanu katrai automašīnai, veicot konkrētas rīcības.

Tā lēmums balstās arī uz cerību, ka likumdošana un strauja ērti pieejamas augstas kvalitātes uzlādēšanas infrastruktūras izplatīšanās veicinās pilnībā elektrisko automašīnu popularitāti patērētāju vidū.

Volvo Cars virzās uz pilnīgu elektrifikāciju līdz ar pastiprinātu orientēšanos uz tiešsaistes pārdošanu un pilnīgāku, pievilcīgāku un caurskatāmāku klientu piedāvājumu ar nosaukumu “Care by Volvo”. Visi pilnībā elektriskie modeļi būs pieejami tikai tiešsaistē.

2030. gada iecere atspoguļo Volvo Cars elektrifikācijas stratēģijas paātrinājumu, ko veicina liels pieprasījums pēc tā elektrificētajām automašīnām pēdējos gados un stingra pārliecība, ka iekšdedzes dzinēju automašīnu tirgus sarūk.

“Lai noturētu panākumus, mums ir vajadzīga peļņu nesoša izaugsme. Tātad tā vietā, lai ieguldītu sarūkošā biznesā, mēs izvēlamies ieguldīt nākotnē – elektriskajā un tiešsaistē esošajā,” teica izpilddirektors Hokons Samuelsons (Håkan Samuelsson). “Mēs esam pilnībā fokusējušies uz to, lai kļūtu par līderiem ātri augošajā premium klases elektriskajā segmentā.”

Volvo Cars pagājušajā gadā laida tirgū savu pirmo pilnīgi elektrisko automašīnu XC40 Recharge. Mazliet vēlāk uzņēmums prezentēs savu otro pilnībā elektrisko automašīnu – jaunu 40. sērijas modeli.

Nākamajos gados Volvo Cars laidīs tirgū vairākus citus elektriskos modeļus, lai būtu vairāk piemēru, kam sekot. Jau 2025. gadā uzņēmums cer, ka 50 % no tā globālajiem pārdošanas rādījumiem veidos pilnībā elektriskās automašīnas, pārējās būs hibrīdi. 2030. gadā katrai automašīnai, ko tas pārdod, jābūt pilnībā elektriskai.

“Automašīnām ar iekšdedzes dzinēju nav nākotnes ilgtermiņā,” teica Henriks Grīns (Henrik Green), tehniskais direktors. “Mēs esam stingri apņēmušies kļūt par tikai elektrisko automašīnu ražotāju, un šai pārejai būtu jānotiek līdz 2030. gadam. Tas ļaus mums apmierināt mūsu klientu cerības un palīdzēt cīnīties pret klimata izmaiņām.”

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24646902sec.