Kia prezentē pilnīgi jauno Sportage – izcilu pilsētas SUV

Piektās paaudzes Kia Sportage ir rūpīgi izstrādāts no pamatu pamatiem, lai būtu izcils pilsētas apvidus automobilis.

Pilnīgi jaunais Sportage simbolizē novatorisko Kia zīmola DNS. Iepriekšējie Sportage panākumi dziļi sakņojas domāšanā, kuras pamatā ir pastāvīga sevis atjaunošana. Kopā ar jauno Kia zīmolu piektās paaudzes Sportage atkal ievieš jauninājumus, kas zīmolu paceļ nākamajā līmenī.

Šodien tiek atklāti jauni pilnīgi jaunā Sportage globālās versijas attēli. Septembrī Kia Europe pirmo reizi modeļa 28 gadu vēsturē demonstrēs īpašu Eiropas Sportage versiju.

Izstrādāts, izmantojot jaunu arhitektūru, pilnīgi jaunais Sportage apvieno uz vadītāju orientētu dizainu un supermodernu augstākās kvalitātes interjeru, kurā izmantots integrēts, izliekts displejs ar jaunākajiem savienojamības tehnoloģiju risinājumiem.

Dizaineri pievērsa īpašu uzmanību tam, lai salona telpā būtu patīkami pavadīt laiku visiem braucējiem. Inteliģenti salona elementu apjomi un gudra telpas izmantošana nozīmē, ka klasē vadošo telpu kājām un galvai var baudīt ikviens Sportage pasažieris. Apvidus automobilis nosaka arī bagāžas ietilpības etalonu, uzsverot tā ģimenei draudzīgo praktiskumu un lietojamību.

Pilnībā jaunais Sportage ir līderis arī drošības jomā, piedāvājot gan pasīvās, gan aktīvās drošības augsto tehnoloģiju risinājumus, ieskaitot visā pasaulē atzīto un visaptverošo Kia vadītāju moderno palīgu sistēmu (ADAS).

Lai radītu dinamisku, iesaistošu un komforta ziņā optimālu braukšanas pieredzi, pilnīgi jaunais Sportage piedāvā vairākas novatoriskas tehnoloģijas, tostarp Kia E-Handling sistēmu, kas uzlabo transportlīdzekļa dinamisko sniegumu un uzlabo veiklību un stabilitāti. Jaunas paaudzes balstiekārta ar Electric Control Suspension sistēmu vienmēr nodrošina optimālu komfortu un izcilu drošības līmeni, pateicoties nepārtrauktai amortizācijas kontrolei reāllaikā.

Terrain Mode jeb apvidus režīms pilnīgi jauno Sportage apvelta ar izcilām braukšanas spējām sarežģītākos apstākļos, piemēram, sniegā, dubļos un smiltīs, ļaujot īpašniekiem baudīt piedzīvojumiem bagātāku aktīvo atpūtu.

Modernie spēka agregāti padara jauno Sportage par ļoti ekonomisku ikdienas automobili ar zemiem izmešiem, taču šī taupība ir apvienota ar vienmērīgu un ļoti atsaucīgu jaudas padevi, kā rezultātā Sportage ir enerģisks, sportisks un patīkami vadāms SUV.

Pilnībā jaunais Sportage ir pirmais Kia automobilis, kura modeļu varianti atkarībā no reģiona pieejami ar garo un īso riteņu bāzi, nodrošinot, ka piektās paaudzes saime pilnībā atbilst visu tirgu dažādajām, specifiskajām vajadzībām.

“Mūsu jaunais Sportage ir patiess iedvesmas avots SUV kategorijai it visās nozīmēs,” sacīja Arturs Martinss, Kia Corporation vecākais viceprezidents un globālo zīmolu un klientu pieredzes nodaļas vadītājs.

“Vai tas būtu tālredzīgais dizains, izcilais interjers, jaunākās paaudzes tehnoloģijas, efektīvi un atsaucīgi spēka agregāti, augstākais līmenis drošības sistēmās vai jaunākie inženiertehniskie sasniegumi, kas garantē atsaucīgu un optimālu braukšanu, pilnīgi jaunais Sportage ir izcils pilsētas apvidus auto.”

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.04.2024 - 30.04.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.85906601sec.