Jaunais «Range Rover»: viedo tehnoloģiju ērtības un luksuss katrā aspektā

Range Rover modeļu saimei pieder novatoriska celmlauža mantojums, kas veidots vairāk nekā piecas desmitgades, un jaunais Range Rover uztur šo dižciltīgo asins līniju ar virkni tehnoloģiju, kas paredzētas, lai bez pūlēm uzlabotu ērtības, efektivitāti, izsmalcinātību un drošību. Lai nodrošinātu patiesi mūsdienīgu luksusu, progresīvās funkcijas ir nemanāmi integrētas, viegli lietojamas un ļoti būtiskas.

“Jaunais Range Rover ir vismodernākais Land Rover, kāds jebkad ir radīts, un tajā ir daudz tehnoloģiju, kas paredzētas, lai paaugstinātu ikvienu šī luksusa flagmaņa aspektu. No balstiekārtas sistēmām un līdz starmešiem, kas izmanto eHorizon datus, lai nolasītu ceļu uz priekšu un laicīgi sagatavotu automobiļa regulējumus tam, jaunais Range Rover izmanto savienojamību, lai uzlabotu ekspluatācijas pieredzi un palīdzētu vadītājam katrā aspektā,” komentē Juste Jaruše, Jaguar Land Rover zīmola vadītāja Baltijas valstīs.

Intuitīvā Pivi Pro informācijas un multimediju sistēma

Jaunajā Range Rover ir pilnveidota Land Rover godalgotā Pivi Pro informācijas un multimediju sistēma ar līdz šim vislielāko skārienjutīgo ekrānu. 13,1 collu izliektais, bezrāmja ekrāns iemieso interjera arhitektonisko vieglumu ar savu eleganto dizainu un nodrošina intuitīvu kontroli pār visām automobiļa galvenajām funkcijām, izmantojot jaunākās tehnoloģijas, lai sniegtu viedtālruņu iedvesmotu saskarni.

Pirmo reizi Land Rover modelī centrālais ekrāns nodrošinās taktilu atgriezenisko saiti, tiklīdz klients pieskarsies un noklikšķinās uz kādas no ekrāna funkcijām. Sniedzot lietotājam pozitīvu apstiprinājumu bez nepieciešamības skatīties ekrānā, tas mazina nepieciešamību skatienu novērst no ceļa, uzlabojot drošību un padarot Pivi Pro vēl intuitīvāku lietošanā. Tā pielāgojamais galvenais ekrāns ļauj klientiem piekļūt 90 procentiem funkciju ar diviem klikšķiem, savukārt pāršķiršanas un pietuvināšanas žesti palīdz orientēties vienkāršajā izvēlnes struktūrā.

Progresīvajai sistēmai ir arī divas iebūvētās eSIM, kas nodrošina to, ka programmatūras atjauninājumi no interneta (SOTA) tiek pabeigti ātrāk, nepārtraucot straumējumu citām lietotnēm, piemēram, multimediju satura patērēšanai.

Viedtālruņa ērta integrācija

Bezvadu Apple CarPlay un bezvadu Android Auto nodrošina ērtu piekļuvi viedtālruņa lietotnēm bez vadu mudžekļiem salonā. Abas iepriekšminētās sistēmas tiek izmantotas kopā ar jaunā Range Rover 15 vatus jaudīgo bezvadu uzlādes tehnoloģiju viedierīcēm. Uzlādes paliktnis centrālajā konsolē ir pietiekami liels, lai uz tā varētu novietot pat vislielākos viedtālruņus vai uzlādētu jebkuru citu Qi standarta ierīci. Iebūvētais mobilo sakaru signāla pastiprinātājs nodrošinās nevainojamu zvanu kvalitāti, un paliktnim ir aktīvā dzesēšanas sistēma, lai pasargātu ierīces no pārkaršanas.

Savienojamības iespējas attiecas uz visiem pasažieriem, kuriem tiek nodrošināta ierīces uzlādes ligzda katrā no sēdekļiem – kopumā līdz pat astoņām USB-C ligzdām. Pasažieriem, kuri braucienā sēž otrajā sēdekļu rindā, ir integrētas 60W USB-C ligzdas klēpjdatora uzlādēšanai bez papildu adaptera nepieciešamības, savukārt bezvadu interneta tīklājs ļauj vienlaikus pieslēgties līdz astoņām ierīcēm.

Digitālie LED lukturi ar staru kūļa projekciju

Jaunajam Range Rover ir efektīvi un jaudīgi viscaur diožu (LED) lukturi, no kuriem ievērojamākie ir jaunie augstas izšķirtspējas digitāli vadāmie LED priekšējie lukturi, kas nodrošina staru kūli līdz pat 500 metru tālumā. Tie ir izcils automobiļa dizaina papildinājums ar markai raksturīgā zīmējuma dienas gaitas lukturiem (DRL), animētiem pagrieziena rādītājiem, adaptīviem galvenajiem lukturiem un staru kūļa projekcijas tehnoloģiju, padarot tos par vismodernākajiem priekšējiem lukturiem, kādi jebkad uzstādīti Land Rover modelī.

Adaptīvie priekšējie lukturi izmanto dinamisko gaismas staru kūļa projekcijas tehnoloģiju, lai optimizētu tuvās gaismas un izveidotu staru kūli atbilstoši braukšanas apstākļiem, ņemot vērā braukšanas ātrumu, vides un ceļu satiksmes apstākļus. Katrā no priekšējiem lukturiem ir 1,2 miljoni atsevišķi vadāmas digitālās mikrospoguļu ierīces (DMD), kas nodrošina lielāku kontroli nekā jebkad agrāk, ļaujot adaptīvajai lukturu sistēmai nepieciešamības gadījumā priekšā veidot līdz pat 16 ēnas zonām, kas pasargā citus autovadītājus no apžilbināšanas. Progresīvā tehnoloģija precīzi aptumšo citus braucējus, pārliecinoties, ka ceļš joprojām tiek maksimāli izgaismots.

Viedie lukturi izmanto eHorizon datus, lai “redzētu” ceļu un noteiktu līkumus, pagriezienus un krustojumus, kad tiem tuvojas. Tas tiek kombinēts ar datiem par automobiļa braukšanas ātrumu un stūres pagriešanas leņķi, lai pielāgotu atbilstošus iestatījumus – pilsēta, lielceļš, apvidus vai nokrišņi – un projicētu piemērotāko gaismas staru kūli.

Distancētās novietošanas asistents

Jaunais Range Rover rūpējas par autovadītāju kā vēl nekad, un distancētās novietošanas asistents (Remote Park Assist) sniedz jauna līmeņa ērtības. Tas ļauj luksusa SUV iebraukt un izbraukt no stāvvietas, kamēr autovadītājs šo procesu vēro ārpus automobiļa – ideāli piemērots iebraukšanai un izbraukšanai šaurās pilsētas stāvvietās vai šauriem vārtiem laukos.

Autovadītājs šo sistēmu aktivizē, izmantojot “Pivi Pro”, un pats nosaka, kuru no pieejamām stāvvietas vietām izmantot – šaurās vietas, kurās automobili var novietot tikai ar Remote Park Assist, tiek īpaši atzīmētas, lai autovadītājs pirms tam var izkāpt no spēkrata, lai sistēma var pabeigt manevru, nodrošinot nepārtrauktu mijiedarbību Remote lietotnē. Sistēma ir radīta tā, lai darbotos, kad autovadītājs ir līdz trīs metru rādiusā no automobiļa.

Distancētās novietošanas asistents papildina jaunākās paaudzes Park Assist palīgsistēmu, kas ļauj jaunajam Range Rover stāvvietā automātiski izmantot paralēlās un perpendikulārās novietošanas iespējas. Intuitīvāka nekā jebkad iepriekš, sistēma izmanto 12 ultraskaņas sensorus un četras platleņķa videokameras, lai atrastu piemērotas vietas stāvvietā, kamēr tiek braukts ātrumā līdz 30 km/h. Palīgsistēmas atrastie rezultāti tiek parādīti uz centrālajā skārienekrāna, lai autovadītājs varētu izdarīt savu izvēli.

Aizmugurējās sadursmes monitoringa sistēma un pasažieru aizsardzības asistents papildina drošības sistēmu kompleksu, izmantojot priekšējo un aizmugurējo stūru radarus, lai noteiktu sadursmes risku līdz 70 metru distancē no automobiļa, un brīdinātu pasažierus, kamēr sagatavo automobili sadursmes bojājumu mazināšanai.

Autovadītāja palīgsistēmas jau standarta komplektācijā ietver adaptīvo kruīza kontroli ar piestūrēšanas asistentu, autovadītāja iespējamā noguruma uzraudzīšanas sistēma, aklo zonu asistentu un automobiļa aizmugurē esošās satiksmes uzraudzīšanas sistēmu. Autovadītāja noguruma uzraudzīšanas sistēma var automātiski apturēt jauno Range Rover, ja konstatē, ka autovadītājs nereaģē uz vairākkārtīgiem skaņas un vizuālajiem signāliem. Šī progresīvā tehnoloģija nosaka, vai autovadītāja rokas ir uz stūresrata, un automātiski notur spēkratu braukšanas joslā līdz automobiļa pilnīgai apturēšanai.

Baltijas valstīs jaunais Range Rover tiks prezentēts nākamā gada janvārī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12493992sec.