«Lexus» trešo gadu pēc kārtas uzvar «What Car?» uzticamības aptaujā

Lexus globālā uzticamības reputācija ir guvusi kārtējo apstiprinājumu – zīmols jau trešo gadu pēc kārtas Apvienotajā Karalistē ieguvis augstāko vietu ikgadējā What Car? uzticamības aptaujā.

What Car? ir galvenais patērētāju ceļvedis un auto iegādes platforma Apvienotajā Karalistē. Paziņojot aptaujas rezultātus, What Car? uzsvēra: “Visā Lexus klāstā nav neviena neuzticama modeļa.”

Aptaujā piedalījās gandrīz 25 000 Apvienotās Karalistes iedzīvotāju, kuriem pieder automašīna, kas ir ne vecāka par pieciem gadiem. Tajā tika noskaidrots, vai auto lietošanas laikā viņi ir saskārušies ar jelkādiem mašīnas defektiem un, ja jā, tad cik ilgs laiks bijis nepieciešams to novēršanai un cik tas izmaksājis. 32 zīmolu vidū par uzticamāko atkal kļuva Lexus, kas saņēma 98,4 procentu novērtējumu. Tuvākais Lexus tuvākais sāncensis aptaujas rezultātos bija radniecīgais zīmols Toyota.

“Tas nozīmē: neatkarīgi no tā, kuras klases automobili jūs izvēlaties – premium vai arī jebkuras citas, jūs saņemsiet augstākajiem standartiem atbilstošu uzticamību,” komentējot aptaujas rezultātus, sacīja Stīvs Hantingfords, What Car? redaktors.

Visu aptaujā iekļauto Lexus modeļu rezultāts bija 96 procenti vai augstāks, turklāt četri no tiem iekļuva savas klases labāko trijniekā. Ar rezultātu 99,3% par visuzticamāko ģimenes auto atzīts CT 200h, kas kopvērtējumā ieguva sesto augstāko rezultātu. Modelis UX 250h ar rezultātu 99% ieņem 10. vietu kopvērtējumā un 3. vietu mazo SUV klasē, savukārt IS izrādījās visuzticamākais vidējās klases premium segmentā. Tā uzticamības novērtējums – 98,3 procenti. Savukārt zīmola uzvaras gājienu noslēdz pirmās paaudzes NX, kas What Car? uzticamības aptaujā tika raksturots kā “praktiski ložu necaurlaidīgs”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.94037819sec.