«Porsche Club Latvia» ievēl jaunu valdi. Pirmo reizi kluba vēsturē – prezidente sieviete

2023. gada 15.februārī Latvijas Porsche kluba ikgadējā pilnsapulcē vienbalsīgi ievēlēta jauna kluba prezidente - Madara Mančinska. Līdzšinējais prezidents Kristaps Rikāns turpinās strādāt organizācijas valdē. Ievēlēti arī jauni valdes locekļi, kas vadīs klubu turpmākos četrus gadus.

Sieviete prezidentes amatā ievēlēta pirmo reizi kluba vēsturē, arī Eiropas līmenī šis ir unikāls fakts. Jaunievēlētā “Porsche Club Latvia” prezidente ir aktīva kluba dalībniece, aizraujas ar “Porsche” automašīnu braukšanu trasēs. Madara jau vairākus gadus ir kluba biedre un ņēmusi aktīvu dalību kluba darba un pasākumu organizēšanā. Madara pašlaik ir arī finanšu tehnoloģiju uzņēmuma “Crassula” Biznesa attīstības vadītāja.

“Jaunajā amatā plānoju uzlabot kluba darbību, lai no tā iegūtu gan paši kluba biedri, gan arī sabiedrība. Latvijas Porsche klubs var kļūt par vienu no visspilgtākajiem un dinamiskākajiem klubiem Eiropā un pasaulē. Plānos ir gan komunikācijas uzlabošana, gan attiecību stiprināšana ar citu valstu klubiem, kā arī pasākumi ar mērķi realizēt dažādus sociālos un labdarības projektus.

Aizraušanās ar automašīnām man ir kopš agras jaunības. Braukšana ar auto - tā ir mana brīvība. Parasti ikdienā man apkārt ir daudz cilvēku un auto ir vieta, kurā es pavadu laiku pati ar sevi - tā ir mana mazā pasaule. Tieši sākot braukt ar Porsche zīmola auto, atklāju savu hobiju – autosportu, un šobrīd tā ir mana sirds lieta. Esmu braukusi Eiropas leģendārākajās trasēs, kā piemēram, Nurburgringa, Spā - Frankošampa, Porsche Ring, un arī mūsu ‘zaļajā ellē’ - Biķernieku trasē. Šāda aizraušanās nav raksturīga sievietēm, zinu, bet mani tā ir pārņēmusi. Braucot trasē domāju tikai par trajektorijām, pareizo ātrumu un izbaudu adrenalīna pieplūdumu. Vienmēr esmu par drošu ātru braukšanu, tāpēc tas vienmēr notiek profesionāļu uzraudzībā un instruktoru pavadībā,” stāsta jaunievēlētā kluba prezidente.  

Tāpat kluba biedri ievēlēja arī divus jaunus valdes locekļus – iepriekšējo kluba prezidentu Kristapu Rikānu un kluba biedru Māri Āriņu. Kristaps klubā ir kopš 2014. gada, ārpus kluba vada tehnoloģiju uzņēmumu “Ubiquiti Latvia”. Savukārt, Māris Āriņš klubā turpmāk pārstāvēs klasisko Porsche automašīnu intereses. Māris Āriņš ir aizrāvies ar retro auto pasauli, izveidojis vietni goclassic.eu, kurā var iegādāties detaļas un aksesuārus vēsturiskajiem šī modeļa auto.

Aizejošais prezidents Kristaps Rikāns pauda pārliecību par jauno vadības komandu un pateicību par iespēju pēdējos četrus gadus pildīt kluba prezidenta pienākumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.91114497sec.