Gadskārtējais Latvijas BMW festivāls 2011 notiek Biķerniekos 23.07.2011

Jau sesto gadu pēc kārtas oficiālais Latvijas BMW klubs un tā sadarbības partneris oficiālais BMW pārstāvis Latvijā “BM Auto” rīko Latvijas BMW festivālu, kas notiks Rīgā, Biķernieku sporta bāzē, šā gada 23. jūlijā.

Pasākuma laikā plānoti dažādi konkursi un disciplīnas gan aktīvāku atrakciju, gan prāta spēļu cienītājiem, kā arī dragreiss, kas paredzēts tikai BMW markas automašīnu īpašniekiem. Par interesantām atrakcijām un dāvanām parūpēsies atbalstītāji – AAS „BALTA” un „BM Auto”.

Uz pasākumu tiek aicināti ierasties galvenokārt BMW markas automašīnu un motociklu īpašnieki un šīs markas entuziasti no visas Latvijas, tostarp BMW Alpina, MINI un Rolls-Royce automašīnu īpašnieki.

Latvijas BMW festivāls ir gadskārtējs pasākums, kurā vienkopus var aplūkot vairāk nekā 200 Latvijas un mūsu kaimiņvalstu Igaunijas, Somijas, Lietuvas, Zviedrijas un citu valstu BMW spēkratus, kā arī satikt vienkopus daudz domubiedru. Pagājušā gada Latvijas BMW kluba rīkotajā festivālā piedalījās arī vairāki ekskluzīvi auto, piemēram, BMW Alpina E24 B7 turbo, kurai tirgus vērtība pārsniedz 150000 eiro.

Pagājušā gada festivāla dalībniekiem bija iespēja piedalīties dažādās pasākuma atbalstītāju rīkotās atrakcijās un “BM Auto” organizētajā loterijā, kuras uzvarētājam bija iespēja vienam no pirmajiem sēsties pie jaunās “BMW X5” automašīnas stūres dienas garumā. Arī šogad plānota līdzīga aktivitāte, izlozei piedāvājot kādu no aktuālajiem BMW modeļiem.

Sekojiet jaunumiem www.bmwklubs.lv, Tuvojoties pasākumam, sekos sīkāka informācija un detalizēta pasākuma programma.


Kontaktinformācija:

Mārcis Kaktiņš

“BMW Club Latvia” prezidents

e-pasts: [email protected]

Rihards Kolberg-Altbergs

“BMW Club Latvia” valdes loceklis

e-pasts: [email protected]


“BMW Club Latvia”

Latvijas BMW klubs oficiāli dibināts 2002. gada maijā ar mērķi popularizēt BMW zīmola automašīnas Latvijas Republikā, apvienot šā zīmola entuziastus, celt BMW zīmola prestižu, rīkot sporta sacensības un citus kopīgus atpūtas pasākumus. “BMW Club Latvia” ir vienīgais oficiālais BMW automašīnu klubs Latvijā. 2011. gada februārī klubam pievienojās arī divi reģionālie klubi – Liepājas BMW klubs un BMWLife Club Latvia, kas saņēma oficiālu statusu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46379995sec.