Jaunais «BMW» 3. sērijas «Sedan»: perfekts dinamikas, efektivitātes un komforta kopums

• Jaunā BMW frontālā daļa izceļ eleganto un dinamisko dizainu.
• BMW 3. sērija tagad pieejama ar trijām dažādām aprīkojuma līnijām.
• Pilnkrāsu Head-Up displejs sporta sedanam.
• Sportisks balstiekārtas tūnings ar uzlabotu braukšanas komfortu.
• Visi dzinēji ar jaunāko BMW TwinPower Turbo tehnoloģiju.
• Visus dzinējus var savienot ar astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu.
• Braukšanas pieredzes kontrole ar Eco Pro režīmu; standartaprīkojumā iekļauta Auto Start-Stop funkcija.

Sestās paaudzes BMW 3. sērijas Sedan, pasaulē pārdotākais augstākās klases automobilis, nosaka jaunus sportiskas veiklības, elegances un komforta standartus. Jaunā sporta sedana iedvesmas avots ir 3. sērijas līdera vēsture, tā jaudīgais stils ataino svaigu BMW dizaina elementu interpretāciju un mērķtiecīgu attīstību. Jaunā BMW frontālā daļa ar lēzenajiem priekšējiem lukturiem, kas sniedzas līdz pat BMW elipsveida režģim, uzsver BMW 3. sērijas eleganti dinamisko dizainu. BMW 3. sērijas sestās paaudzes modeļi ir lielāki par saviem priekštečiem un ar lielo šķērsbāzi (priekšā + 37 mm, aizmugurē + 47 mm) ir īpaši iespaidīgi, savukārt automobiļa palielinātais garums (+ 93 mm) un garenbāze (+ 50 mm) izceļ arī tā sportisko siluetu. BMW 3. sērijas salonā ir ievērojami vairāk vietas aizmugurē sēdošajiem pasažieriem. Un BMW 3. sērijas klāsts tagad ir pieejams trīs apdares un aprīkojuma variantos - Sport Line, Luxury Line un Modern Line. Katram no tiem ir individuāla pieeja sporta sedana raksturam, ar ekskluzīvu kvalitatīvu materiālu apvienojumu un nepārspējamu kvalitāti izceļot jaunā klāsta izcilo auru.

Zīmols vienmēr ir bijis piedziņas un šasijas tehnoloģiju eksperts, turklāt braukšanas dinamika un veiklība ir neatņemami BMW 3. sērijas Sedan raksturlielumi. Jaunais automobilis līdzsvaro palielinātos izmērus ar svaru, kas ir par 40 kg (88 lb) mazāks kā tā priekštecim. Papildu zīmola raksturīgajam sportiskajam sniegumam uzlabotais 3. sērijas salona komforts ievērojami palielina braukšanas baudījumu.

Jaunajam BMW 3. sērijas Sedan uzreiz būs pieejama četru uzlabotu, ekonomisku un jaudīgu dzinēju izvēle, un tie visi ir aprīkoti ar jauno BMW TwinPower Turbo tehnoloģiju. Papildu diviem optimizētiem dīzeļa spēka agregātiem un jau veiksmīgajam sešu cilindru benzīna dzinējam pircēji var arī izbaudīt jaunā četrcilindru dzinēja ar turbokompresoru sniegumu BMW 328i. Šis jaunākās paaudzes benzīna dzinējs nodrošina vadītājam dinamiskāku pieredzi apvienojumā ar samazinātu degvielas patēriņu un izmešiem.

BMW ir pirmais automobiļu ražotājs, kas piedāvā astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu augstākās klases vidējā izmēra segmentā. To var pasūtīt kopā ar jebkuru klāstā iekļauto benzīna un dīzeļdzinēju, un tā ir savienojama ar standartaprīkojuma Auto Start-Stop funkciju. Būdama kompakta un ārkārtīgi efektīva, tā ļauj jaunajai BMW 3. sērijai līdzināties vai pārspēt modeļus, kas aprīkoti ar standarta sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu gan degvielas ekonomijas, gan izmešu ziņā. Jaunā astoņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba apvieno pārslēgšanas ērtumu, dinamisku sniegumu un augstākas pakāpes efektivitāti, tādēļ tā ir ideāls partneris jaunā sedana dinamiskajam potenciālam.

Degvielas patēriņu samazināt palīdz arī citi BMW EfficientDynamics tehnoloģijas klāsta komponenti: Auto Start-Stop funkcija, Bremžu enerģijas reģenerācija, Optimālā pārnesuma indikators un pēc vajadzības pielietojamie palīgelementi (tostarp atslēdzamais gaisa kondicionēšanas kompresors). Papildu tam jaunais Braukšanas pieredzes kontroles slēdzis piedāvā ne tikai Comfort, Sport un Sport + iespējas, bet arī ECO PRO režīmu, kas nodrošina visiem klāsta modeļiem iespēju vēl vairāk uzlabot šos rādītājus. Šis slēdzis palīdz vadītājiem uzlabot degvielas ekonomiju ar braukšanas stilu, tādējādi ļaujot palielināt attālumus starp degvielas uzpildes stacijām. Tas pats attiecas uz CO2 izmešus samazinošo BMW 320d EfficientDynamics versiju, kuras maksimālajai jaudai, 120 kW/163 zs, atbilst ES braukšanas cikla vidējais degvielas patēriņš 4,1 l/100 km (68,9 mpg imp) un 109 g/km CO2 izmeši. 2012. gadā, kad arī BMW ActiveHybrid 3 svinēs savu debiju, BMW klāstam pievienos vēl citus progresīvus dzinējus.
Uzlabots pārākums, ērtības un drošība, pateicoties gudrai savienojamībai.

BMW ConnectedDrive BMW 3. sērijas klāstam piedāvā nepārspētu vadītāja palīgtehnoloģiju un mobilitātes sistēmu apvienojumu. Jauns papildinājums vidējā izmēra segmentā ir jaunākās paaudzes pilnkrāsu Head-Up displejs, kas ar precīzu izšķirtspēju ataino galveno informāciju uz vējstikla, tieši vadītāja redzes laukā. Ir arī pieejams Surround View ar sānskatu un skatu no augšas, kas nodrošina skatu no putna lidojuma uz automobili un tā apkārtni. Papildu tam automobiļa novietošanas palīgs palīdz novietot automobili stāvvietā. Citas BMW ConnectedDrive pieejamās palīgtehnoloģijas ietver Aktīvo kruīzkontroli ar Stop&Go funkciju, Joslu maiņas brīdinājuma sistēmu un Joslu maiņas atpazīšanas sistēmu ar kamerā balstītu sadursmes brīdinājumu, ko pirmoreiz piedāvā BMW 3. sērijas Sedan. Ir pieejama arī Reāllaika satiksmes informācija (RTTI) un īpašas lietojumprogrammas, piemēram “BMW Connected”, lai izmantotu sociālos tīklus. Inovatīva ērtas piekļuves funkcija, kas nodrošina brīvroku bagāžas nodalījuma pārsega atvēršanu, un papildu Active Protection vadītāja un pasažieru aizsardzības sistēma ir pieejama papildaprīkojumā, tāpat kā uzlabotā eCall funkcija ar automātisku atrašanās vietas noteikšanu ar BMW Assist. Avārijas gadījumā šī sistēma sniedz ārkārtas dienestiem detalizētu informāciju par sadursmi pirms ierašanās negadījuma vietā.

Jaunais 3. sērijas Sedan: sestā pasaulē pārdotākā šādas klases automobiļa paaudze uzsver zīmola sportisko raksturu ar dinamiskām līnijām un sportisku kopiespaidu. Jaunais 3. sērijas Sedan ir audzis arī izmēru ziņā. Īpaši pārsteidzoša ir tā platākā šķērsbāze un rezultātā arī iespaidīgākais izskats uz ceļa. Uzlabotā BMW elipsveida režģa lēzenais dizains arī izceļ automobiļa sportisko izskatu. Moderna klasiskā trīs daļu dizaina interpretācija ar izteiksmīgo dzinēja pārsegu, īso priekšējo pārkari un atbīdītu stikloto daļu ļauj BMW 3. sērijas Sedan atainot dinamisko BMW pievilcību vēl koncentrētāk.

Plašāks salons: par 93 milimetriem lielāks garums uzlabo 3. sērijas eleganto, sportisko siluetu. Palielinātie automobiļa gabarīti sniedz labumu arī aizmugurē sēdošajiem pasažieriem, kuriem iekāpjot, ir nodrošināta plašāka vieta kājām aizmugures durvīs. Par 15 mm vairāk vietas ir arī aiz priekšējiem sēdekļiem, savukārt augstuma dimensija pieaugusi par astoņiem milimetriem.

Klasisks BMW salons: kokpits apskauj vadītāju ar BMW raksturīgu uzmanību un nodrošina, ka visas svarīgās funkcijas ir viegli aizsniedzamas. Iespaidīga ergonomija, izcili materiāli un ideāla apdare uzsver katra klāsta modeļa lielisko noskaņu.

Trīs aprīkojuma līnijas: jaunajam BMW 3. sērijas Sedan papildu bāzes līmeņa versijām ir pieejamas trīs aprīkojuma līnijas. Sport Line, Luxury Line un Modern Line ļauj pircējiem piešķirt automobilim personisku un pievilcīgu izskatu atbilstoši savām vēlmēm. Rūpīgi saskaņotās aprīkojuma funkcijas ietver gan virsbūves dizaina elementus, gan materiālu un krāsu izvēli katram modelim. M Sport komplekts ar īpašām virsbūves un salona funkcijām tiek gatavots uz 2012. gada vasaru.

Neticams sniegums un efektivitāte: jaudīgi dzinēji, izcila šasijas tehnoloģija un izturīgā virsbūve ļauj jaunajai BMW 3. sērijai nostiprināt savu sportiskākā sedana pozīciju šajā segmentā. Arī braukšanas komforts nu ir jaunā līmenī. Braukšanas dinamika joprojām ir sporta sedana specialitāte un galvenais elements, lai nodrošinātu vadītājam nepārspējamu braukšanas baudījumu.

Uzlabota automobiļa vadība un uzlabots braukšanas baudījumus: gareniski uzstādīts dzinējs, aizmugurējā piedziņa un 50:50 masas sadalījums ir tradicionālas 3. sērijas funkcijas, kas raksturojušas braukšanas baudījumu katrai automobiļa paaudzei. Jaunajam BMW 3. sērijas Sedan uzreiz būs pieejama četru uzlabotu, ekonomisku un jaudīgu dzinēju izvēle, un tie visi ir aprīkoti ar jauno BMW TwinPower Turbo tehnoloģiju.
BMW EfficientDynamics tehnoloģija darbībā: ievērojamo jaudas pieaugumu papildina degvielas patēriņa un izmešu samazinājums - dažos gadījumos būtisks - salīdzinājumā ar iepriekšējās paaudzes 3. sēriju. Auto Start-Stop funkcija ir standartaprīkojumā visiem dzinēju-pārnesumkārbu variantiem.

BMW 328i ar 2,0 litru darba tilpumu: tā BMW TwinPower Turbo četru cilindru dzinēji ir jaunas paaudzes viegli un jaudīgi benzīna agregāti, kas ideāli saskan ar jaunās BMW 3. sērijas dinamisko koncepciju. Modernajam dzinējam ar turbokompresoru ir 180 kW/245 zs un maks. 350 Nm (258 lb-ft) griezes moments pie tikai 1250 apgr./min., ļaujot BMW 3. sērijas modelim uzņemt ātrumu no 0 līdz 100 km/h (62 mph) tikai 5,9 sekundēs. Vidējais degvielas patēriņš ir tikai 6,4 litri uz 100 kilometriem (44,1 mpg imp).

BMW 335i ir dāvana sešu cilindru faniem: BMW TwinPower Turbo benzīna dzinējs ar 3 litru darba tilpumu sasniedz maks. 225 kW/306 zs jaudu un griezes momentu 400 Nm (295 lb-ft) pie tikai 1200 apgr./min., nodrošinot, ka jaunā BMW 3. sērija pārsniedz sava priekšteča jaudu, vienlaikus samazinot degvielas patēriņu un izmešus.

Mazāks degvielas patēriņš un izmešu līmenis: jaudīgais BMW TwinPower Turbo četru cilindru dīzeļdzinējs ir vēl ekonomiskāks. Izcilā ierīce nodrošina BMW 320d 135 kW/184 zs un 380 Nm (280 lb-ft) griezes momentu un darbina arī BMW 320d EfficientDynamics Edition. Dzinējs apvieno maksimālu 120 kW/163 zs jaudu un ES braukšanas cikla degvielas patēriņu tikai 4,1 litri dīzeļdegvielas uz 100 kilometriem (68,9 mpg imp).

Turklāt 2012. gada rudenī savu debiju šajā segmentā piedzīvos pirmais pilnībā hibrīda kompaktais sporta sedans. Jaunais BMW ActiveHybrid 3 būs inovatīvs BMW ActiveHybrid piedziņas tehnoloģijas apvienojums ar sportisko BMW 3. sērijas raksturu, lai sasniegtu dinamisku un efektīvu rezultātu.

Astoņu pakāpju automātiska pārnesumkārba visiem modeļiem: jaunajam sporta sedanam standartaprīkojumā ir lieliska sešpakāpju manuālā pārnesumkārba. Astoņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba, kas atbalsta Auto Start-Stop funkciju, var tikt norādīta kā papildaprīkojums visiem jaunās BMW 3. sērijas benzīna un dīzeļa dzinējiem.

Braukšanas pieredzes kontrolei ar ECO PRO režīmu ir četras braukšanas programmas: jaunā funkcija ļauj vadītājam izvēlēties sportisku, īpaši sportisku, ērtu vai ārkārtīgi ekonomisku braukšanu. ECO PRO režīms palīdz visu 3. sērijas modeļu vadītājiem saglabāt ekonomiski optimizētu braukšanas stilu, tādējādi palielinot attālumu, ko automobilis var nobraukt līdz nākamajai degvielas uzpildei. Bremžu enerģijas reģenerācija, Optimālā pārnesuma indikators, atslēdzamais gaisa kondicionēšanas kompresors daudzos modeļos un pēc nepieciešamības pielietojami palīgkomponenti sadarbojas, lai vēl vairāk ietaupītu degvielu.

BMW ConnectedDrive uzlabo drošību: nemitīgi pieaugošais vadītāja palīgsistēmu klāsts reaģē uz dažādām braukšanas situācijām, nodrošinot vēl lielāku drošību un paļāvību. BMW 3. sērijas Sedan modeļos būs pieejams jaunākās paaudzes pilnkrāsu Head-Up displejs. Par vēl lielāku drošību gādā Joslu maiņas atpazīšanas sistēma un Joslu atdalošo līniju atpazīšanas sistēma. Aktīvās aizsardzības drošības komplekts,
uzlabotais eCall un pasažieru un vadītāja aizsardzības preventīvie pasākumi palīdz izvairīties no negadījumiem vai sliktākajā gadījumā - samazināt triecienu.

BMW ConnectedDrive atbilst visaugstākajiem informācijas un izklaides standartiem: ārkārtīgi funkcionālā saskarnes tehnoloģija ļauj vadītājam un pasažieriem BMW 3. sērijas Sedan izmantot mobilos tālruņus un mūzikas atskaņotājus. Jaunās Bluetooth biroja funkcijas ļauj internetā balstītus pakalpojumus, piemēram, laika un jaunākās ziņas u.c., kā arī kalendāra ierakstus un tekstuālus ziņojumus (SMS un e-pastus) apskatīt iDrive sistēmas vadības displejā un nolasīt ar Text to Speech funkciju.

Palielinot komfortu ar BMW ConnectedDrive: tehnoloģijas, kas palielina komfortu, ir izstrādātas BMW ConnectedDrive ietvaros un ietver BMW novietošanas palīgu, Surround View, aktīvo kruīzkontroli ar Stop&Go funkciju, ātruma ierobežojumu informāciju ar apdzīšanas lieguma informācijas atainošanu un Reāllaika satiksmes informāciju (RTTI).

Izturīgā virsbūves uzbūve un visaptverošās aktīvās un pasīvās drošības sistēmas maksimāli aizsargā automobilī sēdošos. Gudrā un vieglā virsbūves konstrukcija ar optimizētām līnijām, Air Curtain tehnoloģiju (pirmoreiz), lai uzlabotu gaisa plūsmu ap priekšējiem riteņiem, un izcilā šasijas tehnoloģija ar augstas kvalitātes sakausējuma elementiem nodrošina sportisku vadību, izcilu dinamiku un vēl lielāku komfortu.

Praktiski, dažāda veida glabāšanas nodalījumi: divi lieli dzērienu turētāji viduskonsoles priekšā pie pārnesumu pārslēga sviras - tos var nomainīt ar standartaprīkojuma sīkumu nodalījumu. Priekšējo un aizmugurējo durvju kabatas tagad ietver ietilpīgus glabāšanas nodalījumus, un priekšējās durvīs ir vieta dzērienu pudelēm ar tilpumu līdz vienam litram. Bagāžas nodalījuma ietilpība ir par 20 litriem lielāka. Izvēles gareniskās iekraušanas sistēma, nolokot aizmugurējo sēdekļu atzveltnes 40:20:40, lai pārvadātu lielākus priekšmetus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 30.04.2024 Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36618495sec.