Pārsteidzošais Kia Rio iekaro Latvijas ceļus

Viens no jaunākajiem Kia modeļiem, B-segmenta hečbeks Rio, kas šī gada pavasarī pārsteidza Ženēvas autoizstādes apmeklētājus un ar savu drosmīgo dizainu, kā arī ar moderno salona iekārtojumu izpelnījās lielas ovācijas un saņēma vairākas godalgas, ir beidzot sasniedzis Latviju, un sākot no šīs nedēļas būs pieejams Kia Automobiles salonā visiem interesentiem, kuri vēlas ar to iepazīties tuvāk.

Jaunā Kia Rio dizains ir izstrādāts Eiropā un auto eksperti jau ir pareģojuši, ka šis modelis iekaros ievērojamu daļu mazās klases automobiļu pircēju sirdis un sīvi konkurēs ar pasaules lielāko auto ražotāju izstrādātajiem šīs klases modeļiem. Salīdzinot ar savu priekšteci, ceturtās paaudzes Kia Rio ir tapis nedaudz platāks un garāks, tajā pašā laikā tam ir nedaudz zemāka jumta līnija un ļoti līdzīgs svars. Pat ar neapbruņoti aci iespējams pamanīt, ka jaunā Rio salons un bagāžas nodalījums ir daudz ietilpīgāks, kas sniedz daudz augstāka līmeņa komfortu.

Jaunais Kia Rio piecu druvju hečbeks, kurai nākamā gada sākumā pievienosies arī trīs durvju modifikācija, ir pieejams trijos aprīkojuma līmeņos – pamatlīmenī "LX Plus" ir iekļautas visas nepieciešamākās un ikdienā ierastās lietas, kā arī daudzas ekstras, kas parasti standarta komplektācijā netiek iekļautas un ir pieejamas tikai par papildus maksu. To vidū ir imobilaizers, signalizācija, sēdekļu apsilde, stūres un ātrumpārslēga ādas apdare, priekšējie miglas lukturi un pat Bluetooth brīvroku sistēma. Aprīkojuma līmenī "EX" Rio komplektācija ir papildināta ar lietajiem riteņu diskiem, klimata un kruīza kontroli, aizmugurējiem parkinga sensoriem, stūres apsildi, dzesējamu cimdu nodalījumu un citām ekstrām. Visbagātīgākajā aprīkojuma līmenī "TX" Rio tiek aprīkots arī ar ādas salona apdari, inteliģento atslēgu, "Start Stop" pogu, lielākiem vieglmetāla diskiem un LED diožu dienasgaismas lukturiem.

Šobrīd Kia Rio ir pieejams ar 1,25 litru, 85 zirgspēku un 1,4 litru, 109 zirgspēku benzīna dzinējiem. Mazākais dzinējs ir pieejams tikai komplektācijā ar piecu pakāpju manuālo pārnesumkārbu, savukārt 1,4 litru dzinējam pieejama sešu pakāpju manuālā un četru pakāpju automātiskā pārnesumkārba. Tuvākajā nākotnē jaunā Kia Rio dzinēju palete tiks papildināta ar diviem dīzeļdzinējiem – 1,4 litru, 90 zirgspēku dīzeli, kā arī jauno, videi draudzīgo un ekonomisko 1,1 litru, 70 zirgspēku spēka agregātu, kas uz 100 km patērē vien 3,2 litrus dīzeļdegvielas.

Lai arī Kia Rio vēl nav piedalījies EuroNCAP drošības testos, inženieri ir pārliecināti, ka šis auto tā pat kā citi Kia jaunākie modeļi – Venga, Sorento, Sportage un Soul – saņems augstāko, 5 zvaigžņu novērtējumu. Papildus drošības sajūtu Rio lietotājiem radīs arī Kia automašīnām ierastā 7 gadu garantija.

Ar jauno un pārsteidzošo Kia Rio tuvāk iespējams iepazīties Kia Automobiles salonā Pulkveža Brieža ielā 31, Rīgā. Testa braucieniem iespējams pieteikties arī Kia Automobiles mājas lapā www.kiaauto.lv, aizpildot pieteikuma anketu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39112306sec.