Igaunija aicina uz pasaules līmeņa motokrosu un mopēdu šovs

"Aicinām visus Latvijas  motosportistus un skatītājus 11.07.2012 plkst. 17:00 uz tradicionālajām Leoku motokrosa sacensībām netālajā Dienvidigaunijas ciematā Somerpalu", informē Aivars Leoks - viens no sacensību rīkotājiem, slavenās igauņu motosportistu Leoku dinastijas pārstāvis. "Tās būs ļoti aizraujošas sacensības, kurās būs interesanti  gan  sportistiem, gan skatītājiem. Galveno balvu - Vaino Leoka ceļojošo piemiņas kausu - superfinālā izcīnīs MX1 un MX2 klases braucēji, bet notiks sacensības arī Mini MX, Dāmu klasē, Retro motociklu  klasē, kā arī  mopēdu šovs."

Aivars Leoks pastāstīja, ka sacensībās Somerpalu gaidāma daudzi labākie ne vien Baltijas, bet arī citu valstu motokrosisti. MX1 klases braucienā varēsim vērot, kā startē Pasaules  motokrosa  čempionātu dalībnieki - Tanels Leoks , Gerts Krestinovs Jevgeņijs Bobriševs, arī itālis Dāvids Gvarnēri. Ar  īpaši aprīkotu enduromotociklu startēs Aigars Leoks, kurš šobrīd šajā motosporta veidā pasaulē ir trešajā vietā. Ar viņiem sacentīsies  arī vairāki vadošie Latvijas motosportisti.

Spraigas cīņas sagaidāmas MX2 klasē, jo sacensībām pieteikušies labākie Latvijas, Lietuvas un Igaunijas braucēji, kā arī SUZUKI rūpnīcas komanda (Harijs Kullas, Peters Petrovs un citi).

Mini MX klasē par uzvaru cīnīsies gan labākais igauņu braucējs šajā konkurencē Henri Remma, gan Latvijas čempions, motokluba "Ape" pārstāvis Raivis Levans. Vairāk kā desmit sievietes sacentīsies braucienos Dāmu klasē, starp viņām būs arī Latvijas čempione alūksniete Samanta Josta (MK "Ape").

Pirmo reizi šajā trasē tiks dots starts Retro motociklu sacensībām, bez tam jau ceturto gadu, līdzīgi kā "Vaidavas kausā" Apē, arī šeit notiks skatītāju un braucēju iecienītās mopēdu sacensības, kur tiks vērtēts gan  uzrādītais rezultāts, gan interesantākais braucēja kostīms un noteikta atraktīvākā komanda.

Ieejas maksa visiem – dalībniekiem un sportistiem, būs 10 EUR, toties bērniem, kas augumā mazāki par 1 metru, ieeja brīva. Bērni varēs izklaidēties, lēkājot uz batuta un  citās  atrakcijās. Visas ieejas biļetes piedalīsies loterijā par vērtīgām balvām (televizors, profesionāls putekļu sūcējs, 200 litri 95. markas benzīna), bet galvenā balva būs Husqarna firmas traktors!

Organizatori sola, ka par skatītājiem šajās sacensībās būs īpaši padomāts. Par papildsamaksu - 10 eiro varēs iegādāties numurētu vietu tribīnēs, kuras paredzētas  kopumā 350 skatītājiem. Bez tam visu sacensību laiku būs iespējams sekot savu favorītu cīņām trasē, jo rezultāti parādīsies uz lielā ekrāna. Būs ērti pieejamas ēdināšanas vietas, lai nenāktos drūzmēties pēc šašlika un  alus. Sportistu reģistrācija trasē no plkst. 12:00, treniņbraucieni sāksies plkst. 13:30, bet sacensībām starts tiks dots plkst. 17:00.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 28.04.2024 Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43618584sec.