Latvijas Nacionālā čempionāta superfināls motokrosā notiks Dobelē

Latvijas Kausa izcīņas 6. posms motokrosā un reizē arī lielais superfināls notiks 2012. gada 8. un 9. septembrī Dobeles novada tautas sporta bāzē "Ceļa Ēzeļi". Gaidāmi pārsteigumi gan pasākuma apmeklētājiem, gan arī dalībniekiem, kā arī interesanta izklaides programma ārpus sacensībām.

Nav daudz laika atlicis līdz brīdim, kad uzzināsim šī gada labākos motosporta pārstāvjus. Sacensībām jau pieteikušies Arnolds Sniķers un Rihards Bārenis, kuri tikko būs atgriezušies no Pasaules čempionāta Bulgārijā, Krišjānis Reinis Augulis, Gints Filipsons un daudzi citi Latvijas sportisti. Savu dalību apstiprinājuši arī motobraucēji no Lietuvas, Igaunijas un Krievijas.

Latvijas Čempionāta ieskaitē sacensības notiks MX50, MX 65, MX 85, Kvadri 50, Kvadri 100, Kvadri 200, Dāmas, Seniori, Veterāni, MX2, MX2 - jaunieši, MX1, Kvadri Open, Kvadri Veterāni,  B/v, B/v Veterāni klasēs. Latvijas Kausa ieskaitē - iesācējiem, H 14, H 30, Kvadri Iesācēji, Kvadri Hobiji, Open-2T, Mini Mx, 85B klasēs.

Papildus šim visam, norisināsies arī Dobeles novada domes balvu izcīņa.

Kā īpašais viesis, vērot sacensības klātienē, ieradīsies Latvijas labākais motobraucējs Matīss Karro, kurš šosezon pārstāv STR KTM komandu Lielbritānijā.

Par prieku visiem sportistiem, viņu līdzjutējiem, atbalstītājiem un Dobeles pilsētas viesiem 8. septembra vakarā Dobeles centrā būs Motokluba "MX4 Dobele" parāde. Pēc tam motokrosa superfināla ballīte, kur visu nakti par jautrību un labu mūziku rūpēsies DJ UFO un DJ Laura.

Ikvienam motosporta cienītājam ir lieliska iespēja superfinālu vērot klātienē. Biļetes var iegādāties Biļešu servisa kasēs. Iepriekš organizatori rīkos arī dažādus konkursus, kur varēs laimēt biļetes uz sacensību abām dienām. Aicinām izmantot šo iespēju!

Tie sportisti, kuri vēl nav paspējuši pieteikties šim posmam, to vēljoprojām par izdevīgāku cenu var izdarīt elektroniski, aizpildot anketu mājas lapā www.mx4dobele.lv līdz pat 31. augustam.

Trenēties trasē ikviens sportists varēs līdz 2. septembrim, jo pēc tam tikts veikti trases sagatavošanas darbi.

Sacensības organizē Latvijas Motosporta federācija (LaMSF) un biedrība "MX4 Dobele".

Pasākuma atbalstītājs LDz Cargo, Dobeles Novada pašvaldība, Siltums Jums, Vilders, Motoparts, Motovest, Putoline, Z/S Ziediņi, Jakubs, ECC, Karcher  un citi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.20783401sec.