BMW festivāla laikā 18. maijā Biķerniekos - drifts, dragreiss un BMW M1

2013. gada 18. maijā visi BMW fani ir aicināti doties uz Latvijas BMW festivālu Biķernieku Kompleksajā sporta bāzē, kur varēs iepazīties ar Latvijas un citu Eiropas valstu BMW klubu biedriem un skaistākajām BMW automašīnām. Festivāla laikānotiks īpašas BMW drifta sacensības, demobraucieni ar jaunākajiem BMW modeļiem un pēc daudzu gadu pārtraukuma trasē atgriezīsies slavenais "BMW Dragreiss". Festivālu apmeklēs arī kāds īpašs viesis - leģendārais 70. gadu beigu BMW superauto M1.

BMW festivāls tiks atklāts jau plkst. 10.00, kad notiks iecienītais autošosejas treniņš "BMW Open Track Day", bet "BMW Drifta kausa" izcīņa jaunā trases konfigurācijā sāksies pulksten 12.30.

Visas dienas laikā oficiālais BMW pārstāvis Latvijā "Inchcape BM Auto" piedāvās jaunāko BMW  modeļu izmēģinājuma braucienus. Tikai BMW festivāla apmeklētājiem tiks piedāvāta unikāla iespēja būt pirmajiem, kas redzēs jauno BMW 3. sērijas Gran Turismo vēl pirms šī modeļa oficiālās tirgū ienākšanas dienas.

Festivāla otrajā daļā notiks Eiropas BMW klubu parāde un atjaunotais "BMW Dragreiss", kurā klašu sadalījums ir speciāli pielāgots BMW automašīnu specifikai.  Par godu BMW Motorrad 90 gadu jubilejai kā īpašs šova elements dragreisā būs iespēja izaicināt jaudīgāko BMW motociklu HP4 no "BMW Baltic Racing Team".

Dienas noslēgumā skatītāji ar savām ovācijām noteiks labāko riepu kūpinātāju, ko tradicionāli atbalsta "Rubbers.lv". Lai sportistiem būtu lielāks azarts, dragreisa un drifta sacensību uzvarētāji saņems arī naudas balvas – kopā 1000 eiro.

Līdzās sacensību programmai notiks konkursi apmeklētājiem, skaistāko BMW klubu biedru auto, izstāde un atrakcijas bērniem, kā arī BMW festivālu apmeklēs kāds īpašs viesis – leģendārais 70. gadu beigu BMW superauto M1, kā dizainu savulaik izstrādāja itāliešu "Giugiaro", tāpēc tas pēc pirmā acu uzmetiena līdzinās "Lamborghini".

Biļetes uz Latvijas BMW Festivālu ir nopērkamas visās Biļešu servisa tirdzniecības vietās. Līdz 1. maijam biļetes cena ir tikai LVL 3,00, bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja ir bez maksas, bet no11 līdz 16 gadu vecumam ieejas maksa ir simboliska – tikai LVL 1,00. VIP ieeja dalībnieku parkā – 7,00 LVL.

Sacensību programma, nolikumi, informācija dalībniekiem un reģistrācija "BMW Dragreisam" – www.forsaza.lv.

Latvijas BMW festivālu rīko Latvijas BMW Klubs sadarbībā ar oficiālo BMW pārstāvi Latvijā Inchcape BM Auto”, un tas notiek jau astoto gadu,  katru reizi pulcējot arvien vairāk dalībnieku ne tikai no Latvijas, bet arī no Lietuvas, Igaunijas, Zviedrijas un citām valstīm.

Festivāla ģenerālsponsors: "Inchcape BM Auto", atbalstītāji: mazlietotu BMW auto tirgotājs - "Ezauto.lv", oficiālais radio TOP Radio, partneris Double Coffe. Pasākumu vēl atbalsta: BMWPower.lv, Zebra, Ātruma cilts, Alita, DELFI auto, AutoPort, Lieliska Dāvana, Carplan, Alca, Ring Automotive, Motul, Travelnews.lv, Rubbers, United Press, Avon un apsardze Berkuts.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45365596sec.