Drift Allstars posmā Rīgā sagaidāma iespaidīga Austrumu un Rietumu cīņa

2. un 3. augustā Biķernieku trasē norisināsies līdz šim grandiozākās drifta sacensības Latvijā – Drift Allstars Eiropas seriāla trešais posms. Dalībnieku sastāvs šoreiz būs īpaši iespaidīgs, jo jau šobrīd sacensībām reģistrējušies vairāk nekā 30 spēcīgi ārvalstu piloti no vairāk nekā 10 valstīm.

Ceļu uz Latviju mēros labākie Dānijas, Norvēģijas, Somijas, Zviedrijas, Īrijas, Lielbritānijas, Krievijas, Ukrainas, Igaunijas un Lietuvas drifta piloti, kopā ar latviešiem veidojot līdz šim vēl Latvijā neredzēti spēcīgu braucēju sastāvu. Uz starta stāsies visi šīs sezonas Eiropas līderi – soms Juha Rintanens, polis Dāvids Karkosiks un īrs Naidžels Kolfers. Tāpat Biķerniekos pirmo reizi redzēsim tik daudzus trakos poļus, to starpā Latvijā iespaidu atstājušo Pāvelu Trelu, Karkosika „Budmat Auto” komandas biedrus Artūru Opielu un Pjotru Viečeku.

Pirmo reizi Latvijā redzēsim arī pilotus no Rietumeiropas - 13 gadīgo Džeku Šenehenu un Martinu Frenču no Īrijas un Martinu Ričardu no Lielbritānijas. Spēcīgi pārstāvēta būs arī Skandināvija, jo bez mums labi zināmā Rintanena par uzvaru cer cīnīties arī Norvēģijas čempions Ole Jāgers un pagājušajā gadā Latvijā pabijušais Johans Halversons. Jāatzīmē, ka tieši šos abus skandināvus pagājušajā Drift Allstars posmā Zviedrijā pārliecinoši uzveica divkārtējais Latvijas čempions Jānis Eglīte, parādot, ka latviešu spēcīgākie drifteri var konkurēt ar Eiropas labākajiem.

No latviešu labākajiem pilotiem savu dalību sacensībās jau apstiprinājuši Jānis Eglīte un Kristaps Blušs, tomēr sagaidāms, ka uz starta visdrīzākais izies arī Austrumeiropas drifta čempionāta (EEDC) kopvērtējuma līderis Gvido Elksnis un skatītāju favorīts Ivo Cīrulis. Tāpat cīņā par pjedestālu noteikti centīsies iesaistīties arī krievu "Maxxis Tire Fail Crew" braucēji Fēlikss Čitipakhovjans un Maksims Tvardovskis, kā arī ukraiņu līderi Dmitrijs Iļjuks un Aleksejs Golovņa.

Biļešu cena uz tribīnēm būs 7 lati, tomēr organizatori pirmās 500 biļetes skatītājiem piedāvā par īpaši izdevīgu cenu - 5 latiem. Dalībnieku parka biļetes būs pieejamas par 15 latiem, tikpat maksās arī automašīnas caurlaide, kas ļaus iebraukt dalībnieku parkā. Bērniem vecumā no 10 līdz 16 gadiem ieeja maksās 3,5 latus, bet bērniem zem 10 gadiem, invalīdiem un pensionāriem ieeja būs bez maksas. Pieejama arī VIP biļete, kas maksā 20 Ls, tā sevī ietver sēdvietu tribīnē, kas būs novietota dalībnieku parkā. Biļetes iegādājamas gan Biļešu servisa kasēs, gan arī mājaslapā www.bilesuserviss.lv.

Un vēl pirmo reizi, piepūšamā atrakcija bez maksas bērniem būs pieejama arī zem tribīnēm, bet dalībnieku parkā būs vesels bērnu atpūtas stūrītis, kur droši varēs atstāt savus bērnus audzinātāju uzraudzībā.

Pasākuma oficiālais afterparty notiks bārā Just bar, kur gan jau savādākā atmosfērā būs iespējams satikt visus sportistus.

Ģenerālsponsors Midland Oil. Mūs atbalsta Lāčplēsis, Autoapgāde, R1, Red Bull, Oficiālais radio Capital FM, Oficiālais auto pārstāvis Inchcape BM AUTO, Ātruma Cilts, Optisports, prodrift.lv BMWpower.lv, ss.lv, informatīvais uzziņu dienests 1188, www.decalfx.lv, Degviela, Crocs, Tipogrāfija Poligrama, sportacentrs.lv, Oficiālais afterparty klubā Just bārs, Vējstikli, go4speed.lv, driftemotions.lv,  Apsardze "BERKUTS", automazgātuve Genarts,  Driven, Twin auto, DC shoes, Tomo Hotel un profesionālās skaņas& gaismas tehnikas veikals Discomania.

Vairāk informācijas www.driftlatvia.com

Visa informācija, bildes, video u.t.t. par pasākumu Facebook- Latvian Drift page


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5445931sec.