Nedēļas nogalē Daugavpilī notiks «Pro Drift» sacensības

Pēc vairākkārtēji veiksmīgi aizvadītām drifta sacensībām Latgales reģionā, arī šogad sacensību organizētāji tās rīkos Daugavpilī.

Šīs nedēļas beigās, precīzāk, 12. jūlijā, Daugavpils kartodromā ''Blāzma'', Linginišķi, prasmīgākie Latvijas drifteri cīnīsies par vietām trīs ieskaites klasēs:

  • Latvijas Drifta kausa 4. posms ar Street un ProAm klasēm
  • Latvijas Drifta čempionāta 3. posms ar PRO klases ieskaiti- uz starta atradīsies E. Ērglis, R. Graudiņš, I. Jēkabsons, K. Sapals un pašlaik viens no ātrākajiem Latvijas braucējiem- Elvijs Ķezis, kurš iepriekšējā nedēļā Lietuvā, Kačerginas trasē uzrādīja iemetiena ātrumu 100 kilometri stundā. Sacensībās piedalīsies Jap factory Nissan brigāde, kā arī lietuviešu un igauņu braucēji.

Pagaidām pasākumam pieteikušies 39 no 45 iespējamo dalībnieku skaita. Pasākuma organizētāji sola ātrākās drifta automašīnas, daudz dūmus, agresīvas cīņas un, protams, drifta atmosfēru.

Organizatori aicina sacensībām pieteikties arī jaunos censoņus no Latgales novada, kuriem sacensības notiek īpaši tuvu mājām. Organizatori uzsver, ka Street klasē savus spēkus var iemēģināt jebkurš braucējs.

Drifta sacensību dienā, 12. jūlijā, ieeja skatītājiem no pulksten 12.00, pasākuma sākums - pulksten 14.00. Sacensības paredzētas līdz 20:00.

Savukārt 11. jūlijā notiks parādes brauciens pa Daugavpils pilsētas ielām. Parādes sākums paredzēts pulksten 20.00 no kartodromā ''Blāzma'', no pulksten 20.30 līdz pulksten 21.00 sporta automašīnas varēs aplūkot Vienības laukumā (no Vienības ielas puses).

Biļešu cena iepriekšpārdošanā var iegādāties par 5.00 EUR, uz vietas biļetes cena - 7.00 EUR. Bērniem no 10 līdz 16 gadu vecumam un pensionāriem - ieeja maksa ir 2.50 EUR. Biļetes nopērkamas visās biļešu servisa kasēs un Statoil DUS.

Vairāk informācijai par pasākumu: www.driftlatvia.com.

Travelnews.lv sadarbībā ar Pro Drift LV piedāvā konkursu, kurā var laimēt 2 ielūgumus uz Latvijas PRO drifta čempionātu Daugavpilī. Konkursa nosacījumi atrodami Travelnews.lv sociālajos tīklos:

Facebook: www.facebook.com/Travelnews.lv

Twitter: www.twitter.com/Travelnews_lv

Draugiem.lv: www.draugiem.lv/travelnews.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44527292sec.