Baltijas PRO drifteri sezonu atklās bīstamajā Raganas katlā (video)

Triobet Latvijas drifta sezona šogad iesāksies ar vērienīgām starptautiskām sacensībām – 2016. gada 7. maijā Biķernieku trasē tiks atklātas Triobet Latvijas, Lietuvas un Igaunijas PRO drifta čempionātu sezonas. Savukārt 8. maijā pirmo reizi šosezon spēkiem mērosies kuplās Triobet Latvijas drifta kausa Street un ProAm klases, un arī viņi šoreiz to darīs Raganas katlā.

Īpaša šī Baltijas drifta sezonas atklāšana būs ar to, ka sacensības tiks aizvadītas Biķernieku moto trases kalniņos jeb tā sauktajā “Raganas katlā”, kuru pagājušogad ļoti iemīļoja drifteri. Šī Biķernieku trases daļa izceļas ar pamatīgām reljefa maiņām, nepārskatāmiem līkumiem un mazām drošības zonām, padarot to par neaizmirstamu piedzīvojumu gan braucējiem, gan skatītājiem. Zinot Baltijas PRO pilotu līmeni, šīs sacensības noteikti paliks atmiņā ar iespaidīgu sniegumu.

Organizatori uzsver, ka no trases malās esošajiem kalniņiem būšot iespējams pārredzēt teju visu trasi. Jāatzīmē, ka 8. maijā notiekošais Latvijas drifta kauss tiks aizvadīts arī Raganas katlā, piedāvājot Street un ProAm klasēm pierādīt sevi trasē, kuru paši tik ļoti ir vēlējušies braukt.

Šogad lielus pārsteigumus sagādās PRO klase, jau labi pazīstami drifta braucēji un komandas no PROam klases ir pārgājuši uz PRO klasi, uz doto momentu plānojās, ka šogad Latvijas drifta čempionāta PRO klasi pārstāves vismaz 20 braucēji.

Īpaši jāuzsver tas, ka gan 7. maijā, gan 8. maijā būs atvērtie dalībnieku parki, kas nozīmē, ka skatītāji bez papildus samaksas varēs tuvumā aplūkot jaudīgos drifta automobiļus, kā arī tikties ar saviem drifta elkiem. 7.-8. maijā dalībnieku parkā bezmaksas darbosies bērnu atpūtas laukumiņš pateicoties Skrīveru saldumiem un ar 1188 uzziņu dienesta atbalstu būs bezmaksas piepūšamā atrakcija bērniem.

Tā kā 7. maija Triobet Latvijas, Lietuvas un Igaunijas PRO driftu čempionāta atklāšana un 8. maija Triobet Latvijas drifta kausa sezonas atklāšana būs divi dažādi pasākumi, uz katru būs pieejamas arī atsevišķas biļetes.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47903085sec.