Sestdien Daugavpilī piekto reizi atgriezīsies drifta sacensības

Ar Daugavpils pilsētas domes atbalstu sestdien,16.jūlijā, Daugavpilī piekto reizi notiks drifta sacensības. Sacensībām ir pieteicies vēl nebijis skaits dalībnieku- 60, kas sola aizraujošas cīņas visās trijās sacensību klasēs. Piektdien, 15.jūlijā, tiks aizvadīti oficiālie treniņi, bet sestdien, 16. jūlijā, Daugavpilī notiks Triobet Latvijas drifta čempionāta posms un Triobet Latvijas drifta kausa posms.

Atsķirībā no citiem sacensību gadiem, šoreiz tieši ProAm klasē ir vislielākais dalībnieku skaits. Ja iepriekš parasti visvairāk dalībnieku bija street klasē, tad šoreiz ProAm klasē ir reģistrējušies jau 28 dalībnieki, divi no tiem no pašas Daugavpils - iepriekšējo sacensību Proam klases gada uzvarētājs Jevgēņijs Sapuns un viņa komandas biedrs Petruha Jurkins. Abi braucēji brauc ar Mercedes automašīnām. Daugavpilī uz starta redzēsim arī visus braucējus, kuri pašlaik cīnās par gada kopvērtējuma pjedestālu. Latviešiem konkurenci Proam klasē sastādīs arī 2 lietuviešu braucēji.

Street klasē pašlaik reģistrējušies 24 braucēji un pro klasē 8 braucēji. Ņemot vērā, ka reģistrācija turpināsies un ir atvērta pat sacensību dienā, dalībnieku skaits visās klasēs vēl pieaugs.

Sestdien skatītājus priecēs drifta oficiālās sacensības, un jau no 8 rītā sāksies drifta treniņi. Dienas laika notiks visu 3 klašu kvalifikācijas braucieni un 3 klašu atsevišķi tandēmu braucieni. Oficiālā sacensību atklāšana notiks plkst.13:00.

Savukārt piektdien notiks ne tikai brucēju treniņi, bet arī parāde Daugavpils ielās. Piektdien, 15. jūlijā, 19:45 sāksies parāde,kuras starta vieta būs kartodroms „Blāzma”. Pēc tam parades dalībnieki dosies pa Lielo ielu, tad Saules ielu, pec tam Muzeja ielu, tālāk pa Rīgas ielu un parāde noslegsies Vienības laukumā laikā no 20:00 līdz 20:40.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45510101sec.