Jaunmoku pilī aicina uz Ģimeņu dienu «Esam vienoti»

12.jūnijā no plkst. 11.00 Jaunmoku pilī notiks Ģimeņu diena “Esam vienoti”, kurā īpaši gaidītas ģimenes, kurās aug bērni ar invaliditāti. Dienas laikā varēs piedalīties un darboties radošajās darbnīcās, skatīt leļļu teātra izrādi, kā arī iepazīt muzeja ekspozīcijas.

Ģimenēs, kurās aug bērns ar invaliditāti, ikdienā ir daudz vairāk rūpju un raižu, tādēļ gan lieliem, gan maziem būs iespēju iepazīt instrumentus stresa mazināšanai un iekšējā miera vairošanai.

No pl.11.00 līdz 15.00 darbosies radošās darbnīcas parkā. Mammadaba darbnīcā kopā ar mākslinieci Ingu Brīniņu būs iespēja iepazīt apkārtējo dabu, iemācīties mazināt stresu mākslas terapijā, mīcot un veidojot mālu.

Izveidot savu glezniņu, tēlu zīmējumu varēs krāsaino smilšu aplikāciju darbnīcā, bet, izmantojot dažādus otrreizējās pārstrādes materiālus un videi draudzīgas krāsas, radošajās darbnīcās kopā ar biedrību „Ligzda” tiks darināti radošie darbi, vingrināti pirkstiņi un kustinātas domas.

Jaunmoku pils muzejā būs apskatāmas ekspozīcijas un varēs pārbaudīt savas zināšanas par dabas un meža tēmām.

Pl. 12.00 būs Liepājas Leļļu teātra izrāde “Sarkangalvīte”, kurā ar rotaļīgu vieglumu izrādīs stāstu par Sarkangalvīti, kura mežā satiek gan vardi, gan žurku, gan vilku, bet vilks nav ļauns. Viņš ir tikai apvainojies, ka visi aizmirsuši viņa dzimšanas dienu.

Teātris un dalība darbnīcās būs bezmaksas. Jaunmoku pils muzeja apmeklējums ģimenēm, kurā aug bērns ar invaliditāti, būs bezmaksas. Pārējām ģimenēm muzeja ekspozīciju apskate par samazinātu ieejas maksu.

Ģimeņu diena “Esam vienoti” ir daļa no piecu pasākumu cikla projekta “Ģimeņu dienas Jaunmokās” (2022.LV/ĢDP/37). To īsteno Jaunmoku pils kultūrvēsturiskā kompleksa saglabāšanas un kultūras veicināšanas biedrība "ALEJA" Latvijas valsts budžeta finansētās programmas “Ģimenei draudzīga pašvaldība” atklāta projektu pieteikumu konkursa “Ģimenei draudzīgas vides veidošana” ietvaros. Projekta īstenošanu atbalsta SIA “Jaunmoku pils”. Pasākumus finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.86083508sec.