Tukuma novada TIC iepazīstina ar jaunumiem un aktualitātēm tūrismā

Tukumā un apkārtnē tev visa gada garumā ir iespēja noķert smukumu caur dažādiem apskates objektiem, muzejiem, pilīm, dabas takām un aktīvās atpūtas iespējām. Ar Tukuma un apkārtnes piedāvājumu varēsi iepazīties Kurzemes stendā izstāde “Balttour”!

Šajā reizē iepazīstināsim ar jaunumiem jeb –  te būs atbildes uz jautājumu, ko tad jaunu darīt Tukuma pusē:

Nobildēt – Apgriezto māju Smārdē. Tevi pārsteigs gan kurpes pie griestiem, gan dīvāns un pat galds pie mājas griestiem. Visa pasaule būs sagriezusies kājām gaisā!

Apbrīnot – Auto kolekciju “Retro ferma” Tumē un “Classic Car& Motorcycle Garage” jeb amerikāņu auto kolekciju Milzkalnē. Apbrīnas vērti ir gan padomju laika zapiņi un žiguļi, gan amerikāņu auto, kas gozējušies vairākās pasaulē zināmās kino lentēs!

Izstaigāt – Jaunmoku pils Mežaparka taku. Tevi iepriecinās izzinošu aktivitāšu bagāta pastaigu taka, kurā varēsi uzzināt daudz jauna par putniem, kokiem un vidi ap mums.

Piedzīvot – kaitbordu nevien Bērzciemā, bet arī Engurē. Tevi apņems sāļā jūras un vēja smarža, ūdens šļakatas un piedzīvojumi virs ūdens!

Ļauties ātrumam - “Zviedru cepurē” gleznainajā Abavas ielejā Kandavas pusē, kas drīz priecēs ne vien ar rodeļu nobraucieniem un izbraucieniem ar bagijiem, bet arī ar 220m garu trosu nobraucienu. Ķersim vēju!

Iepazīt – Zemnieku saimniecības “Lejas kroķi” lauku sētu Matkulē. Ja meklē vietu, kurā būt tuvāk dzīvniekiem, tev jābrauc ciemos uz Matkuli pie truša Grauzdiņa, viņa vairāk kā 400 ciltsbrāļiem, kaziņām un vistām.

Atklāt – cigoriņu kafijas rašanās stāstu Antiņciema atpūtas vietā “Dare”. Dabisku pļavu ielokā, miera apņemtā atmosfērā varēsi nogaršot cigoriņu kafiju un savvaļas augu uzkodas, kā arī iepazīties ar “Dare” saimnieces radīto produkciju, kas tapusi no pļavās vāktiem augiem.

Uzzināt – Jaunpils pils un apkārtnes vēsturi muzeja jaunajā ekspozīcijā. Vēstures krājums par viduslaikiem Jaunpilī tev ir gatavs pastāstīt pavisam jaunā, citā veidolā.

Izbaudīt – “Lielozolu” īpašo atmosfēru Slampē. Interaktīva mācību vide ar plašu teritoriju, kurā iepazīties tuvāk īpašās takās ar mežu, zivīm un graudaugiem.

Nogaršot – Kandavas vīna nama vīnus un Kaimiņmuižas vīna darītavas piedāvājumu. Kā vienā, tā otrā vietā var smelties iedvesmu jaunu delikatešu iepazīšanai pie vīna glāzes.

Pagatavot – Maizīti radošajā mājā “Smilgāji” Vānē. Te tev būs iespēja pagatavot vai pašu garšīgāko, smaržīgāko maizīti vai picu ģimenes, draugu, kolēģu lokā īpašā meistarklasē.

Sasmaržot – Peonijas peoniju dārzā “Zīļu peonijas” Slampē, “Romju  pojenes” Irlavā un peonijas dārzā ar nosaukumu “Ķesterciems”. Krāsu, smaržu piedzīvojums, kas neatstās vienaldzīgu nevienu daiļā dzimuma pārstāvi.

Atpūsties – Kandavas ģimenes kafejnīcā “Nāriņa”. Pie Teteriņa ezera esošā kafejnīca mainījusi savu atrašanās vietu no viena baseina krasta uz otru, ieguvusi jaunu izskatu un nu brīvdienās ir pieejama visa gada garumā.

Relaksēties – vienā no Kurzemes pakalnu ielejām Tumē – “Dižpīlādžos”. Te, mājīgā, viesmīlīgā atmosfērā, skaistu dabasskatu apskāvienos gan ļaujas “Mājas kafejnīcu dienu” piedzīvojumiem, gan arī uzņem viesus pirtiņā un piedāvā relaksēties arī burbuļkublā. Īpašs piedāvājums te gaidīs tieši jaunos pārus un ģimenes!

 Iepazīsti arī citas mūsu apskates vietas: https://www.visittukums.lv/lv/Ko-skatit/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48120999sec.