Četras zvaigznes pandēmijā: Virkas muižas viesnīca piedzīvo vērienīgas izmaiņas

“Linde Invest” pēdējo gadu laikā investējis 1,3 miljonus eiro sev piederošajās naktsmītnēs “Boutique Hotel Virkas muiža” un “Comfort Hotel Kuldīga”, kā arī četros dizaina apartamentos Kuldīgā. Pērnā gada nogalē  “Boutique Hotel Virkas muiža” un “Comfort Hotel Kuldīga” saņēma četrzvaigžņu viesnīcas statusu un  21. janvārī nosvinēja zvaigžņu atklāšanu.

Vēsturiskās Virkas muižas ēkas atjaunošana pamatā tikusi veikta par īpašnieku līdzekļiem. Kā norādīja viesnīcas īpašnieks Kaspars Bergmanis, ļoti pozitīvi vērtējams Kuldīgas pašvaldības finansiālais atbalsts 30 tūkstošu eiro apmērā, kas saņemts muižas ēkas jumta nomaiņai. Tāpat, īpašnieki jau plāno uzsākt nākošos muižas labiekārtošanas darbus. Vaicāti, vai ne mirkli nenožēlo ieguldīto laiku un līdzekļus, atzina, ka noteikti nenožēlo neko. Bergmanis arī norādīja, ka viesnīcai klājas labi un, pateicoties tālredzīgiem lēmumiem, šobrīd novērojamais cenu kāpums valstī energoresursu jomā neietekmēs nedz viesnīcas darbību, nedz cenu pieaugumu viesnīcas sniegtajiem pakalpojumiem.

Viesnīcas vadītāja Eva Šimo savukārt stāsta, ka pandēmijas ietekmē jūtami samazinājies tūristu skaits no ārzemēm. Viesnīcas mērķis tuvāko gadu laikā ir raudzīties plašāk un paralēli telpu un piedāvājumu klāsta uzlabošanai, nopietni strādāt pie ārzemju tūristu piesaistes. “Šobrīd aktīvākie viesi ir no Latvijas un Lietuvas, bet ļoti gribam ieinteresēt ceļotājus no ārvalstīm, piedāvājot galamērķi ar aktīvo atpūtu un organizētiem pasākumiem Kurzemes reģionā. Šāda sadarbība veicinās gan pilsētas apmeklējumu, gan uzņēmējdarbības apjomu pieaugumu, kā arī pagarinātu viesu uzturēšanās ilgumu mūsu apartamentos.”

Lai sekmētu sadarbības iespējas, Virkas muiža pārstāvēs Latviju starptautiskā tūrisma izstādē “Holiday World Show 2022”, kas norisināsies Dublinā no 4. līdz 6. martam.

Viesnīcas un tūrisma nozare jau otro gadu darbojas Covid-19 pandēmijas ēnā. Neskatoties uz nelabvēlīgajiem apstākļiem un jau padarīto, īpašnieki nemitīgi turpina attīstīt muižas ēku, abas viesnīcas un apartamentus, paplašināt piedāvājumu klāstu. “Jaunais statuss rada motivāciju darboties vēl aktīvāk un sasniegt jaunas virsotnes.”, stāsta Bergmanis. Ar februāri tiks uzsākti nākošie muižas labiekārtošanas darbi. Kā atklāj viesnīcas īpašnieks, abas viesnīcas un apartamenti ir apmeklēti cauru gadu, bet lielākais tūristu pieplūdums, nenoliedzami, ir vasaras mēnešos, kad piedāvātie numuriņi un apartamenti ir pilnībā aizņemti. Lai piesaistītu viesus arī ziemas sezonā, un tiem būtu patika ilgāk pie mums uzturēties, vēl līdz šīs vasaras sākumam paredzēta SPA zonas izbūve ēkas otrajā stāvā ar saunu, ūdens procedūru iespējām un profesionālu masāžu kabinetu. Tūlīt sāksies darbs pie terases izbūves muižas ēkas aizmugurējā daļā, kur iecerēts to kāpināt no pagrabstāva līmeņa līdz pirmajam stāvam, lai varam pilsētas iedzīvotājiem un viesiem piedāvāt kino vakarus un citas aktivitātes. Jau martā plānota restorāna atvēršana, kur ēdienkartē tiks iekļauti ēdieni no vietējo ražotāju un lauksaimnieku produktiem.

“Linde Invest” ir vienīgais īpašnieks “Boutique Hotel Virkas” muiža un “Comfort Hotel Kuldīga”, kā arī četriem dizaina apartamentiem Kuldīgā: “Boutique Apartment Virkas muiža”, “Boutique Apartment Venezia”, “Boutique Apartment Venezia Duo”, “Boutique Apartment Villa Rumba”. Šobrīd, Virkas muiža var uzņemt līdz 100 viesiem un ir lielākā viesnīca Kuldīgā pēc uzņemamo viesu skaita.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.31577992sec.