Vidzemes piekraste kopīgā stendā «Balttour 2023»

2023. gadā, no 3.-5. februārim, starptautiskajā tūrisma izstādē-gadatirgū Balttour 2023 ikvienam interesentam bir iespēja iepazīties ar daudzveidīgo Vidzemes piekrastes novadu tūrisma piedāvājumu, sezonas jaunumiem un aktualitātēm, pasākumu plāniem.

Vidzemes piekrastes stendu pārstāv tūrisma speciālisti no Ādažu, Limbažu un Saulkrastu novadiem, kā arī uzņēmēji, ar kuriem būs iespēja sarunu ceļā izzināt Jums interesantāko un aktuālāko informāciju par vēlamo galamērķi un tā piedāvātajiem tūrisma produktiem un pakalpojumiem - Zilā karoga pludmale Saulkrastos, nēģu zveja Salacgrīvā un Carnikavā, Hanzas pilsēta Limbaži, kurai tiks svinēta 800 gadu jubileja, lībiešu mantojums Staicelē u.c.

Stendā apmeklētājiem ir iespēja saņemt dažādas kartes un brošūras par tūrisma iespējām Ādažu, Limbažu un Saulkrastu novados, bet lielākais akcents tiks likts uz trīs novadu kopdarbu – Vidzemes piekrastes karti. Šajā kartē ir apkopota informācija par kultūrvēsturiskajiem objektiem, dabas objektiem, amatu meistariem, zemnieku saimniecībām, naktsmītnēm, nacionālajiem un vietējiem maršrutiem, kā arī cita noderīga informācija, apceļojot Vidzemes piekrasti.

Papildus izdales materiāliem, Vidzemes piekrastes stendā būs iespējams apskatīt velosipēdu no Saulkrastu velosipēdu muzeja, satikt Jakobīni no Minhauzena muzeja un Sudraba cilvēku no Limbažos esošā Dzīvā sudraba muzeja. Izstādes apmeklētājiem būs iespēja izmēģināt arī sudrabkaļa arodu un izkalt arī kādu suvenīru.

Lai pasākuma apmeklētājs stendā patiesi izjustu šo Vidzemes piekrastes burvību un daudzveidību, tiks realizēta tūrisma speciālistu ideja – “Sajūti Vidzemes piekrasti Balttour”. Izstādes apmeklētājiem tiks piedāvāti arī dažādi novadu uzņēmēju ražotie gardumi – Carnikavas nēģu maizītes, rudzu maize un rudzu piparkūkas no Lielezera maiznīcas, Arņa Preisa putotais medus, Dabas maizes gardumi, marmelādes konfektes un sukādes no bioloģiskās saimniecības “Lielkalni”, SIA “4M” ražotie uzlējumi “Staicelīte”, ceptuves “Saulkrastu gardumi” cepumu un maizes degustācija u.c.

Tiekamies Vidzemes piekrastes stendā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.01349092sec.