«Smiltenes kausā» noteiks kuplākos kolektīvus un aicina uz bērnu sacensībām

Jau nākamās nedēļas sestdienā, 2022. gada 4. jūnijā, norisināsies tradīcijām bagātais “Smiltenes kauss” riteņbraukšanā. Leģendārajās sacensībās iekļauts ne tikai augsta līmeņa “Dako Ziemeļvidzeme” sporta brauciens, bet arī azartiskais “Vudlande” tautas brauciens, krāšņais “AL Mežs” veselības brauciens, kā arī azartiskās bērnu sacensības. Visiem Smiltenes novada iedzīvotājiem dalība jebkurā no distancēm ir bezmaksas.

“Smiltenes kauss” riteņbraukšanā ir ne tikai augsta līmeņa sporta sacensības, bet arī lielisks pasākums ikvienam braukt gribētājam, kuram rezultāts finišā nav pats būtiskākais. Šogad vērienīgais pasākums risināsies agrāk kā pēdējos gadus ierasts. Jau 4. jūnijā braukt gribētāji no visas Latvijas pulcēsies Smiltenes novada Vidzemē. Pie Brantu pagasta pārvaldes ēkas tiks izveidota starta un finiša zona, kur ikvienam būs iespējams izņemt dalībnieku numurus, izbaudīt dalībnieku parku.

Sacensību distances vedīs pa Smiltenes – Raunas ceļu. Izvēlētā trase ļaus ikvienam, atbilstoši savām spējām izbaudīt ainavisko un pauguraino apkārtni. Pasākumam papildus odziņu piedos Iekšlietu ministrijas atklātais policistu velo čempionāts, kas risināsies “Vudlande” tautas brauciena ietvaros.

Dienas pirmajā pusē no plkst. 10:00 sacensības aizvadīs jaunatnes grupu riteņbraucēji, sacenšoties Latvijas un Baltijas jaunatnes kausa sacensībās. Sacensībām jau pieteikušies Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Ukrainas jaunie riteņbraucēji.

Pulksten 12:30 Vidzemes stadionā sāksies azartiskie bērnu braucieni, kur pie gardām balvām tiks visi mazie pedāļu minēji, neatkarīgi no izcīnītās vietas finišā. Bērnu braucieni visiem to dalībniekiem būs bezmaksas, bet pieteikšanās iespējama gan uz vietas, gan elektroniskajā sistēmā www.bulta.lv/smiltene. Braucēji tiks sadalīti vecuma grupās, atbilstoši dzimšanas gadam. Piedalīties var bērni no 2 – 11 gadiem. Distanču garumi no 200 – 1500 metriem.

Smilteniešiem, raunēniešiem, apēniešiem un novada viesiem, kuriem nav mērķis gūt pirmās vietas finišos, lieliski piemērots 20 kilometru garais “AL Mežs” Veselības brauciens, kas vedīs no Vidzemes uz Brantiem un atpakaļ. Šeit netiks noteikti ātrākie, bet gan balvas saņems kuplākie kolektīvi, stilīgāk tērptie dalībnieki un ekskluzīvāko velosipēdu īpašnieki. Šajā braucienā īpaši aicināti piedalīties arī izcilā trenera Jāņa Akmentiņa bijušie audzēkņi.

Tiem velo cienītājiem, kuri vēlas braukt uz rezultātu, piemērotākā būs “Vudlande” Tautas brauciena distance. Tās garums sasniegs 40 kilometrus. Trase vedīs līdz Raunai un atpakaļ. Paugurainajā trasē tiks noteikti ātrākie vīriešu un sieviešu absolūtajos vērtējumos. Piedalīties var ikviens no 12 gadu vecuma. Abās šajās distancēs Smiltenes novada iedzīvotājiem dalība būs bezmaksas. Abu distanču starts gaidāms pulksten 14:20.

Pieteikšanās “Smiltenes kausam” iespējama mājaslapā www.bulta.lv/smiltene. Tur atrodams arī nolikums, programma un trašu kartes.









KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60474515sec.