Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Klāt pielavījies augusts un neviļus nākas domāt par atvadām no vasaras. Un tomēr - lai skaudrā sajūta par siltākā gadalaika izskaņu vēl mazliet nogaida. Tver vasaru aiz astes un piešķir savāk emocijām visu krāšņo ziedu nokrāsas, kas šobrīd reibina dārzos un pļavās. Izbaudi, izsmaržo un sajūti vasaru līdz mielēm! Dodies dabā, baudi nedēļas nogali un esi atbildīgs, apmeklējot publiskus pasākumus! Lai patīkamām emocijām pildītas brīvdienas!

Informācija ir sagatavota pēc Latvijas pilsētu un novadu pašvaldību, tūrisma informācijas centru sniegtas informācijas un uzņēmumu sniegtas informācijas. Travelnews.lv nenes atbildību par pasākuma organizāciju un norisi. Pasākumu laiki var tikt mainīti. Lūdzu, sekojiet līdzi informācijai. Ja Jūs plānojat doties uz kādu no pasākumiem, iesakām sazināties ar tūrisma informācijas centru un pārliecināties par pasākumu norises laiku un vietu.

Pilns Travelnews.lv notikumu kalendārs ir pieejams šeit.

1. Ziedošā un skanīgā Ventspils atzīmēs savu 730. jubileju

Ventspils pilsēta – ziedoša un skanīga, šogad atzīmē savu 730. jubileju. Svētku notikumi plānoti no 2020. gada 31. jūlija līdz 2. augustam ar galvenajiem pasākumiem 1. augustā. Svētku norises paredzētas vairākās vietās pilsētā – Lielajā laukumā, Reņķa dārzā, Vecpilsētas tirgus laukumā, Rātslaukumā, Piejūras brīvdabas muzejā un citur. Pasākuma kulminācijā, pēc vakara koncerta Reņķa dārzā, tiks izrādīta "Ventspils 700+30" filma, kurai sekos domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga svētku uzruna. Programma noslēgumā – grandioza svētku uguņošana vairākās vietās pilsētā vienlaicīgi. Plašāka informācija šeit.

2. Limbaži līksmos un svinēs savu 797. jubileju

No 2020. gada 31. jūlija līdz 1. augustam Limbaži līksmos, svinot savu 797. jubileju! Šī brīža situācija ir ienesusi izmaiņas ikdienas dzīves ritmā un arī svētku svinēšanā, tādēļ šogad svētkus veidosim citādi, nekā ierasts. Šī gada svētku moto: "Uzvelciet baltu kreklu.. Pasaule ir siltuma izslāpusi." /I. Ziedonis./ Svētku laikā izvēlēsimies balto, tērpsimies baltajā un baltu greznosim savu māju, pagalmu un uzņēmumu, tādējādi kopā pilsētā radot īpašu svētku noskaņu! Plašāka informācija šeit.

3. Alūksnē svinēs pilsētas svētkus

Ar dažādiem skanīgiem pasākumiem no 2020. gada 30. jūlija līdz 2. augustam Alūksnē svinēs pilsētas svētkus. Plašāka informācija šeit.

4. Ceļotājus aicina ieripot Viļakā un izbaudīt pilsētas svētkus

Jau izsenis 1. augustā Viļakā ir svēktu diena,  kad novada iedzīvotāji un ciemiņi tiek sagaidīti ar krāšņu ērģeļmūzikas koncertu un dažādām aktivitātēm. 2020. gads nebūs izņēmums un svētku svinētāji tiek aicināti ieripot Viļakā pa jauno renovēto ceļu un dienas noslēgumā nobaudīt Etno mūzikas grupas "Tautumeitas" koncertu. Plašāka informācija šeit.

5. Rēzeknē krāšņi svinēs pilsētas 735. jubileju

No 2020. gada 29. jūlija līdz 2. augustam svinēs Rēzeknes 735. jubileju, kopīgi skaitot laika ritējumu, vērojot pilsētas nianses, lepojoties ar vietējiem cilvēkiem un stāstiem, ieskandinot pilsētas pakalnus un vienojoties svētku sajūtās, atklājot Rēzeknē zināmo par nezināmo, un aizvien raugoties augšup mākoņos un priecājoties par brīnišķīgiem gaisa balonu lidojumiem. Plašāka informācija šeit.

6. Tukuma pusē gaidāma romantiski muzikāla nedēļas nogale

Šajā nedēļas nogalē Tukuma puse aicina uz brīvdabas koncertiem gan Šlokenbekas muižā, gan Durbes un Jaunmoku pilīs, gan arī Kandavas Ozolāju estrādē un atpūtas kompleksā "Valguma pasaule." Neiztrūkstošs šonedēļ ir arī piedāvājums romantiskai dabas baudīšanai - saulrieta un saullēkta pasākumi Ķemeru nacionālajā parkā.  Plašāka informācija šeit.

7. Šmakovkas muzejā apmeklētājus sagaidīs īpaša akcija

Augusta pirmajā svētdienā, 2020. gada 2. augustā, individuālajiem apmeklētājiem Šmakovkas muzejā Vienības namā, Rīgas ielā 22a, Daugavpilī, biļetes cena būs zemāka nekā ierasts. Plašāka informācija šeit. Plašāka informācija šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.37954307sec.