Jau šajā nedēļas nogalē izbaudi «Atvērtās dienas laukos!»

2020. gada 22. un 23. augustā visos Latvijas novados ar īpaši sagatavotām programmām, degustācijām, atlaidēm ražojumu iegādei un citiem īpaši sagatavotiem piedāvājumiem ciemos gaida lauku labumi - mājražotāji, amatnieki, naktsmītnes, pirtnieki, biškopji, stādu audzētāji, lielās lauku saimniecības, pilis un muižas, atrakciju parki, lauku krodziņi un restorāni, dabas takas un daudzi citi.

Kā nokļūt Atvērto dienu saimniecībās?

Plānojam!

Viss piedāvājums kopā ar saimniecību kontaktinformāciju un karti apkopots pasākuma mājas lapā www.celotajs.lv/atvertasdienas. Saimnieki gaida ciemos Kurzemē, Vidzemē, Zemgalē, Sēlijā, Latgalē un Pierīgā!

Joprojām tūrisma informācijas centros un DUS "Circle K" visā Latvijā piejama pasākuma karte ceļojuma plānošanai un līdzņemšanai. Ieteicams jau iepriekš izplānot ceļojumu vienai vai divām dienām ar saimniecību apmeklējumiem, pusdienošanas vietām un naktsmītni. Vidēji vienas saimniecības apmeklējums ilgst 1-2 stundas.

Piesakāmies!

Kad maršruts saplānots, apmeklējumi jāpiesaka saimniekiem. Tas palīdzēs saimniekiem katram viesim veltīt vairāk laika un uzmanības. Jāņem vērā, ka vairākām saimniecībām šogad ir noteikti degustāciju vai ekskursiju laiki un ierobežots dalībnieku skaits drošības apsvērumu dēļ.

Dodamies ceļā!

Ieteicams ņemt līdzi skaidru naudu, lai varētu iegādāties kārotos lauku labumus, jo nelielos uzņēmumos vai pie mājražotājiem var nebūt iespējas norēķināties ar maksājumu kartēm. Ja ceļojuma laikā mainās plāni vai gadās kavēties, lūgums sazināties ar saimniekiem un brīdināt viņus par izmaiņām.

Lai patīkama lauku labumu baudīšana un veiksmīgs ceļojums!

"Atvērtās dienas laukos" organizē Latvijas Lauku tūrisma asociācija "Lauku ceļotājs", atbalsta Zemkopības ministrija. Sadarbībā ar a/s "Latvijas valsts meži" un "Circle K Latvia".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.81905699sec.