11.oktobrī Ģimeņu diena Jaunmoku pilī

Jaunmoku pils aicina uz rudenīgu svētdienu ģimeniskās noskaņās izbaudīt Ekspedīciju Nr.2 Zvēru kažoki, piedalīties radošajās darbnīcās, veidot personīgās zīmes Zīmes centrā un baudīt Mežinieku pusdienas pils parkā.


Jaunmoku pils muzejā ir uzsākta programma “Ekspedīcija Meža ekspozīcijā”, kas palīdz labāk iepazīt ekspozīcijas “Meža apsaimniekošana” un “Mežs un tā nozīme cilvēka dzīvē”. Šoreiz ģimenes tiek aicinātas piedalīties ekspedīcijā Nr.2 Zvēru kažoki ar mērķi izzināt, kādi kažokzvēri mīt Meža ekspozīcijās, kādēļ tiem ir nepieciešams kažoks un kā tas ietekmē to ikdienas gaitas.

Teju vai visi zīdītājdzīvnieki, sagaidot ziemu, maina savu kažoku, arī tā krāsu. Kāpēc? Pēc dotajiem kažokādu paraugiem būs iespēja pārbaudīt savu erudīciju kažokzvēru atpazīšanā. Noslēgumā bērni varēs saņemt darba lapu ar dzīvnieku siluetiem un tajā izkrāsot sava mīļākā dzīvnieka meža ekspedīcijā redzēto dzīvnieka siluetu.

Darbosies arī Zīmes centrs, kurā varēs izgatavot unikālo latvju rakstu zīmi sev vai vienu kopīgu ģimenei. Apmeklētājus gaidīs un zīmes skaidros zinošā zīmju pazinēja Liene Bedrīte. Zīmju veidošanu ir vēlams pieteikt iepriekš pa tālr. 26187442.

Visu dienu iespēja darboties ar dabas materiāliem radošajās darbnīcās Meža muzejā.

Ģimenes restorāns aicina izbaudīt kārtīgas “Mežinieku pusdienas” svaigā gaisā pils parkā, pusdienās zupa Mežinieku gaumē, mednieku desiņas ar kāpostiem un grilētiem kartupeļiem, kā arī silta tēja. Katram pusdienotājam iespēja pašam  ugunskurā uzcept savu īpašo Mežmaizi. Pusdienām jāpiesakās iepriekš līdz 9.oktobra pl.12:00, [email protected] vai pa tālr. 26187442

Ieeja pirmsskolas vecuma bērniem un skolēniem bez maksas, pārējiem - muzeja ieejas biļete. Pieteikt Zīmes Centra apmeklējumu, veikt galdiņa rezervāciju ģimenes restorānā un viesnīcas rezervāciju var pieteikt pa tālr. 26187442. Vairāk informāciju par pili un pakalpojumiem var uzzināt www.jaunmokupils.lv.

Jaunmoku pils nodrošinās nepieciešamos drošības pasākumus un aicina pasākuma apmeklētājus rūpēties par drošu apmeklējumu arī no savas puses.

 


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68627095sec.