«CITRO» savā pirmā gada jubilejā sveic Latvijas ģimenes ar ģimenes pieaugumu

Šā gada 8.novembrī vietējo uzņēmumu apvienības mazumtirdzniecības tīkls “CITRO” atzīmē viena gada jubileju, kopš tika atklāts pirmais veikals ar jauno zīmolu “CITRO” – Svaigums ikdienai! Šajos svētkos “CITRO” kā ģimenei draudzīgs zīmols, ko veido četri ģimenes uzņēmumi, vēlas sveikt ģimenes visā Latvijā, kurām šā gada  8.novembrī sagaidīts ģimenes pieaugums.  

“CITRO” zīmola tīklu veido četri vietējie ģimenes uzņēmumi, ieviešot ģimenes vērtības arī savā ikdienas darbā. Tāpēc “CITRO” kā ģimenei draudzīgs zīmols, sava pirmā gada jubilejā, aicina pieteikties bezmaksas “CITRO” ģimenes komplektam tās Latvijas ģimenes, kurās mazuļi piedzimuši šā gada 8.novembrī.

“Līdzīgi kā mazulis, kas tikko ienācis ģimenē, arī jauna zīmola izveide un ieviešana prasa daudz uzmanības, rūpes un pacietību. Tāpat kā mazulis dzimst ģimenes mīlestībā arī “CITRO” zīmolu veido vairāki ģimenes uzņēmumi, kur augstu tiek vērtētas tādas vērtības kā cieņa, uzticība un rūpes vienam par otru. Es ticu, ka ģimene ir vērtība un tajā mīt liels spēks, kas sniedz gan atbalstu ikdienai, gan iedrošina un iedvesmo sasniegt arvien jaunas virsotnes. Arī mēs šī pirmā gada laikā apguvām daudz jaunu zināšanu un prasmju, spērām soli pa solim attīstībā, lai gada laikā augtu kā vienots veselums un stingri stāvētu uz abām kājām. Mums tas ir izdevies! Tāpēc, sagaidot “CITRO” zīmola pirmā gada jubileju, vēlamies sveikt Latvijas ģimenes ar jauna dzīves posma sākumu, sarūpējot pašu nepieciešamāko ģimenēm, kurās šogad dzimušie mazuļi arī svin savus šūpuļa svētkus kopā ar “CITRO” zīmolu šajā pašā datumā – 8.novembrī,” atklāj Imants Kelmers, “CITRO” veikalu tīkla pārstāvis.

Aicina pieteikties ģimenes, kurās šā gada 8.novembrī sagaidīts ģimenes pieaugums

Rūpēs par ģimeņu veselību un labsajūtu, veikalu tīkls “CITRO” kopā ar svētku jubilejas akcijas lieldraugu - “Mēness aptieku” ir sagatavojis bezmaksas dāvanu komplektus ģimenēm ar dažādām noderīgām lietām gan jaundzimušajam mazulim, gan jaunajai māmiņai un pārējiem ģimenes locekļiem.

“CITRO” aicina pieteikties visas Latvijas ģimenes, kurās šā gada 8.novembrī ir sagaidīts ģimenes pieaugums. Pieteikties bezmaksas ģimenes komplektam var rakstot uz e-pastu [email protected] ar norādi “CITRO ģimenes komplekts” vai zvanot pa tālruni +371 25605580.   

Pieteikumu bezmaksas “CITRO” ģimenes komplektam var iesniegt līdz šī gada beigām jeb 31.decembrim. Viens bērns var saņemt vienu bezmaksas ģimenes dāvanu komplektu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49590397sec.