Piedalies bezmaksas orientēšanās spēlē

Jauniešu apvienība “Team Voila” uz Lieldienām ir izveidojusi bezmaksas foto orientēšanās spēli “Lieldienu Haips”. Spēle ir vieglas pakāpes izzinošs pārgājiena maršruts, kas pieejams 01.-04.04. piesaktoties ar e-pastu www.teamvoila.co.

12 km pārgājiens ir veidots Lieldienu svētku tematikā, lai Covid-19 epidemioloģisko ierobežojumu dēļ, cilvēki svētkos izkustētos svaigā gaisā ar savu mājsaimniecību, saglabājot svētku sajūtu. Maršruts ir ērti izstaigājams vai izbraucams ar velosipēdu, vai citu sev ērtu pārvietošanās līdzekli.

Jaunieši spēli ir izveidojuši ar mērķi pavadīt svētku brīvdienas aktīvā atpūtā, apskatot vērienīgus Rīgas mākslas apskates objektus - statujas, ielu māksla, arhitektūra u.c., kuriem ikdienas steigā paskrienam garām. Vairāk par pārgājienu var lasīt šeit.

"Team Voila" organizētā bezmaksas pārgājiena mērķis ir aicināt pārgājiena dalībniekus sapucēties kā uz svētkiem pienākas, ietērpties savās mīļākajās drēbēs un doties svētku pārgājienā jeb privātajā pasākumā.

Aicinām spēles dalībniekus saposties kā uz modes skati un nofotografēties maršrutā norādītajās vietās, lai iemūžinātu šī gada citādās Lieldienas.

Pārgājiens būs pieejams ikvienam no 01.04. līdz 04.04. Ņemot vērā, ka šajās Lieldienās divas mājsaimniecības nevar pulcēties, jaunieši aicina doties Lieldienu tematiskā pastaigā un sajust svētku sajūtu šupojoties un iemūžinot pozitīvos mirkļus foto sesijā kopā ar savu mājsaimniecību, sev ērtā laikā.

“Lieldienu haips” ir bezmaksas ieskats spēlē “Reģionu haips”, kas ietver 37 izzinošos pārgājienus pa Latvijas pilsētām, lai veicinātu Eko tūrismu un vietējo pašvaldību ekonomiku, ceļojot lokāli un izzinot Latvijas pilsētu dabu, kultūru un vēsturi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46125197sec.