Travelnews.lv iesaka: TOP 5 galamērķi šai nedēļas nogalei

Lai gan pavasara sauli visai ātri nomainījuši daudz vēsāki laikasptākļi, tomēr tas nav iemesls, lai nedēļas nogali pavadītu mājās. Travelnews.lv iesaka, kur doties šajā nedēļas nogalē un kādas aktivitātes izbaudīt.

1.    Daugavpilī norisinās foto akcija “Uzķer krāsu”, kas risināsies līdz 15. maijam. Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvalde aicina ieraudzīt un momentfoto parādīt ikdienā sastopamās violetā un rozā toņu nokrāsas, kas ir atklājušās arī izcilā novadnieka Marka Rotko mākslas darbos, ieaudušās mūsu senču darinātajos Daugavpils brunčos, segās un izšuvumos, gan ir ieraugāmas peoniju un lavandu dobē, rīta un vakara debesīs. Fotogrāfijas līdz 15.maijam jāsūta uz e-pastu [email protected]  vai arī ar tām var dalīties Facebook kontā @DaugavpilsKultura. Visas saņemtās fotogrāfijas tiks publicētas Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvaldes Facebook kontā.

Plašāka informācija atrodama šeit.

2.    Fotokonkurss arī Tukuma pusē – Jaunmoku pilī. Lai piedalītos fotokonkursā, jābrauc uz Jaunmoku pils parku, jāvēro putni tajā, jāfotografē un ar savām interesantākajām fotogrāfijām jādalās, sūtot bildes Jaunmoku pils Facebook lapas vēstulēs līdz 6. maijam, kad tiks noteikti simpātiju balvu ieguvēji. Galvenais nosacījums, lai piedalītos - fotogrāfijās jābūt redzamam, ka bildes uzņemtas Jaunmoku pils teritorijā!

Plašāka informācija atrodama šeit.

3.    Latgales apceļotājiem kāds ļoti interesants pasākums – “Daugava vieno”. Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra, Krāslavas novada domes Tūrisma informācijas centrs un Daugavpils novada pašvaldības aģentūra “TAKA” kopīgi izveidoja jaunu tūrisma produktu un piedāvā ikvienam piedalīties lieliskā apceļošanas akcijā “Daugava vieno”, kura norisināsies no šī gada 1. maija līdz 31. oktobrim. Akcijas laikā var ne tikai lieliski pavadīt laiku, baudot tūrisma objektu plašo piedāvājumu klāstu, bet arī iegūt vērtīgas balvas. Kopējais balvu fonds sastāda 2500 EUR, ko veido dāvanas no akcijas atbalstītājiem, tūrisma uzņēmējiem, vietējiem mājražotājiem u.c.

Plašāka informācija atrodama šeit.

4.    Fotokonkurss arī Ventspilī, turklāt ar visu ķepaini! Šopavasar tiek izsludināts suņu un viņu saimnieku fotokonkurss “Vau, Ventspils ķepas!” Tuvojoties aktīvai tūrisma sezonai, TIC piedāvā apkopotu informāciju par suņiem draudzīgām aktivitātēm un vietām Ventspilī, kas būs noderīga gan vietējiem iedzīvotājiem, gan pilsētas viesiem, kuri, dodoties uz Ventspili, plāno ceļojumā līdzi ņemt savus ķepainos draugus. Fotokonkurss norisināsies no 17. aprīļa līdz 7. jūnijam un tajā aicināti piedalīties suņu saimnieki, iesūtot fotogrāfiju ar savu mīluli pie kāda no Ventspils pilsētas tūrisma objektiem līdz 31. maijam.

Plašāka informācija atrodama šeit.

5.    Beidzot īsta izstāde īstā muzejā, un tepat Rīgā! No 2021. gada 21. aprīļa līdz 4. maijam Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā tiks īstenots pirmais Kultūras ministrijas rosinātais pilotprojekts drošai kultūrvietu publiskās darbības atsākšanai. Izstādi “Nepieradinātās dvēseles. Simbolisms Baltijas valstu mākslā” varēs apmeklēt, iepriekš reģistrējoties.

Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.8115952sec.