«Atvērtās dienas laukos» notiek 10.-13. jūnijā!

Latvijas Lauku tūrisma asociācija "Lauku ceļotājs" un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra aicina uz pasākumu "Atvērtās dienas laukos 2021".

Tradicionālais Latvijas apceļošanas un iepazīšanas pasākums „Atvērtās dienas laukos” arī šogad aicina brīvdienās nepalikt pilsētā un doties ciemos pie lauku uzņēmējiem. Šogad pasākuma laiks ir pagarināts – tas noritēs četras dienas, no ceturtdienas, 10. jūnija līdz svētdienai – 13. jūnijam.

Viesos gaida vairāk kā 240 lauku tūrisma uzņēmēji - naktsmītnes, amatnieki, pirtnieki, pārtikas ražotāji, biškopji, stādu audzētāji, lielās lauku saimniecības, pilis un muižas, lauku krodziņi un restorāni, dabas takas un daudzi citi.

„Atvērtās dienas laukos” notiek visā Latvijā: Kurzemē, Vidzemē, Zemgalē, Sēlijā, Latgalē un Pierīgā. Pasākuma dienās saimnieki piedāvā atlaides, īpaši sagatavotas programmas, ekskursijas, spēles, gardumu degustācijas, kā arī  īpaši draudzīgas cenas saviem ražojumiem un pakalpojumiem.

Lai brauciens būtu izdevies, ieteicams sākt plānošanu jau tagad. Visus pasākuma dalībniekus var atrast pasākuma vietnē www.celotajs.lv/atvertasdienas. Tajā ir atrodama informācija par pasākumu, pasākuma karte un dalībnieku piedāvājumi šajās dienās.

No 24. maija drukātā pasākuma karte būs pieejama visos Latvijas tūrisma informācijas centros, uz vietas pie pasākuma dalībniekiem, “Lauku ceļotāja” birojā Rīgā un no 29. maijā visās Circle K Latvia degvielas uzpildes stacijās.

Plānojot savu “Atvērto dienu” braucienu, jāņem vērā, ka nepieciešams apmeklējumus saimniecībās pieteikt iepriekš. Pasākuma standarta norises laiks ir no plkst. 10:00-18:00 , taču saimniecībām var būt arī individuāli norādīti apmeklējumu laiki.

Saimnieki ir gatavi uzņemt viesus, ievērojot valstī noteiktos epidemioloģiskās drošības pasākumus. Arī viesiem jāizturas atbildīgi pret sevi, saimniekiem un citiem apmeklētājiem.

Vēlam visiem pasākuma apmeklētājiem izdevušos atklājumus un aizraujošu laiku laukos!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52055597sec.